Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo
  • 17. mai-kampanje
  • Take a seat
  • 17. mai-kampanje
  • Take a seat
  • 17. mai-kampanje
  • Take a seat

Fritz Hansens stol Syveren, eller Serie 7, kommer her som en barkrakk heltrukket i to høyder, modell 3187 og 3197. Syveren ble designet av Arne Jacobsen i 1955 og har med årene blitt Fritz Hansens mest solgte stol og et populært designikon over hele verden. Syveren barkrakk følger samme design som originalen, men har ekstra høye ben med fotstøtter.

Setet og ryggstøtten er laget i ett stykke, bestående av ni lag finér som legges lagvis med to lag indisk bomull og formpresses over damp. Dette har gitt Syveren sitt tynne og elegante skall. Ryggstøtten kan også lenes bakover, noe som bidrar til den gode komforten. For denne varianten er skallet også heltrukket med mulighet for å velge mellom flere forskjellige lærtyper. Bena er laget av forkrommet stål.

Syveren har blitt Fritz Hansens desidert mest solgte stol gjennom historien, og til tross for at det har gått over 60 år siden lanseringen, føles designet fremdeles nyskapende, takket være Jacobsens tidløse designspråk. Nordiska Galleriet var den første forhandleren av Syveren i Sverige, og stolen er fortsatt vårt mest solgte møbel i dag. Populariteten forteller om stolens ikonstatus. I Syveren møtes form, funksjon og moderne designhistorie, noe som gjør det både til et designikon og en favoritt hos oss. Syveren er tilgjengelig som spisebordstol, kontorstol, barkrakk, lenestol og i barnestørrelse. Velg mellom en rekke ulike naturlige finérer, farget ask eller hellakkert bøk i et stort utvalg av farger. Barkrakken er tilgjengelig både med og uten trekk.

Ingen rangeringer

3187/3197 Series 7 - Barkrakk Fullt polstret

Fra 9 827,00 kr

 (rek. pris 11 561,00 kr)

Inkludert 25% merverdiavgift

Varemerke:

Fritz Hansen

Designer:

Base/ben:

Forkrommet stålrør

Artikkelnummer:

10001335r

Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.