Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo

3217 Sjuan Helkledd Black Special Edition er en stol, designet av Arne Jacobsen for merket Fritz Hansen. Stolen selges eksklusivt hos oss på Nordiska Galleriet og er helt polstret i svart skinn med et høydejusterbart understell av pulverlakkert stål. Armstøttene består av svart ask. 3217 Sjuan Helkledd Black Special Edition er en luksuriøs stol som bidrar med eleganse og funksjon til hjemmekontoret.

Sjuan er laget gjennom den samme innovative produksjonsprosessen som Jacobsens klassiske stol Myran. Setet og ryggstøttene er laget i ett stykke bestående av ni lag finér som er lagdelt med to lag indisk bomull og deretter presset til riktig form over damp. Takket være dette får Sjuan sitt tynne og elegante skall.

Samarbeidet mellom Fritz Hansen og Nordiska Galleriet begynte allerede på 1950-tallet, da designere som Arne Jacobsen og Poul Kjærholm var med på å sette dansk møbeldesign på kartet, som PK22 lenestol og Myran-stolen.

Ingen rangeringer

3217 Seven Helpolstret svart spesialutgave

12 746,00 kr

 (rek. pris 14 995,00 kr)

Inkludert 25% merverdiavgift

Du kan bestille flere varer enn vi har på lager for øyeblikket. Vær oppmerksom på at bestillingen din vil bli sendt i sin helhet når alle varene er klare. Oppdatert leveringstid vises i kassen.

Varemerke:

Fritz Hansen

Designer:

Bredde:

61 cm

Dybde:

52 cm

Base/ben:

Pulverlakkert stål

Farge:

Svart

Materiale:

Aske, Stål

Navn på stoffet:

Svart skinn

Artikkelnummer:

10655348

Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.

Flere Kontorstoler

Mer fra Fritz Hansen