Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo

Den minimalistiske benken 153B ble designet av Alvar Aalto i 1945 for den finske møbelprodusenten Artek. Benken er like moderne og stilren nå som da, og Alvar Aaltos design er tydelig i de L-formede bena så vel som i slissene i sitteplaten. Siden benken er laget av formpresset bjørk, kan en annen attributt spores tilbake ytterlige til Aaltos arv bjørk var et materiale han kontinuerlig jobbet med. 153B er et utmerket møbel som tilbyr ekstra sitteplasser eller avlastning og med fordel kan plasseres i en gang, i tillegg til på soverom, i stuer eller på kjøkkenet som ekstra sitteplass. Dette møbelet er både vakkert og stilrent, stikkord som oppsummerer Alvar Aaltos påvirkning på funksjonell møbeldesign.

Benk 153B er laget av formpresset bjørk og er tilgjengelig i tre forskjellige utførelser; klarlakkert-, svartlakkert- og hvitlakkert bjørk. Den er også tilgjengelig i en lengre modell, Benk 153A, som er 112,5 cm lang.

5 basert på 1 anmeldelser

karin h

|

2022-04-20

Verdens mest nyttige benk. Vi har flere både hjemme og på landet. Den er så lett å løfte, så lett å plassere der du trenger den for øyeblikket. Vi bruker dem både til å sitte på og som skjenk.

Benk 153B

7 700,00 kr

Inkludert 25% merverdiavgift

Varemerke:

Artek

Designer:

Bredde:

40 cm

Høyde:

44 cm

Lengde:

72.5 cm

Farge:

Natural

Materiale:

Bjørk

Variant:

Klarlakkert bjørk

Artikkelnummer:

10007863

Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.