Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo

Den tidløse stolen Domus er designet av Ilmari Tapiovaara for den finske møbelprodusenten Artek. Stolen er klassisk i designet og har enkle så vel som rene former. Gjennom årene har den blitt en skikkelig klassiker innen Finsk møbeldesign. Stolen ble designet som en universalstol for å dekke de forskjellige behovene til Domus Academicas studentboliger i Helsingfors. Opprinnelig skulle den fungere som arbeidsstol i studentrommene, men også i ganger, aulaer, matserveringer og kontorer samt flere andre rom. Domus ble en stor suksess i Finland og et av de første finskdesignede møblene som ble eksportert og også produsert på lisens i andre deler av verden, for eksempel på Knoll International i USA.

Stolen Domus er laget av solid bjørk og har ryggstøtte og sete i ryggfiner, men er også tilgjengelig med trukket sete eller trukket rygg og sete. Domus er tilgjengelig i forskjellige behandlinger, som klarlakkert bjørk, honningbeiset bjørk, hvitlakkert bjørk eller svartbeiset bjørk. Domus kan stables, noe som gjør den til en funksjonell stol på mindre flater.

For forespørsler om andre design, vennligst kontakt kundeservice.

Ingen rangeringer

Domus Chair - Helpolstret stol

15 488,00 kr

Inkludert 25% merverdiavgift

Du kan bestille flere varer enn vi har på lager for øyeblikket. Vær oppmerksom på at bestillingen din vil bli sendt i sin helhet når alle varene er klare. Oppdatert leveringstid vises i kassen.

Varemerke:

Artek

Designer:

Ilmari Tapiovaara

Bredde:

58 cm

Høyde:

79 cm

Dybde:

54 cm

Sittehøyde:

44.5 cm

Materiale:

Bjørk, Finer, Lær

Klær kategori:

L40

Klesgruppe:

Lær

Navn på stoffet:

Prestige Cognac

Artikkelnummer:

10012533

Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.