Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo
Vegghylle 112B - Artek - Alvar Aalto - NO GA

Den ikoniske vegghyllen 112B ble designet av Alvar Aalto i 1945 for den finske møbelprodusenten Artek. Hyllen er klassisk i Aaltos sortiment og gjenspeiler hans signaturstil i veggholderen som har en lett bøyd, en myk og en vakker triangulær form. Hylle 112B er vakker både som en enkel hylle, men også flere hyller sammen på rad. Dette møbelet er perfekt for oppbevaring av favorittbøkene dine og dingser, eller hvorfor ikke bruke den på kjøkkenet for ekstra avlastning av kjøkkenutstyr? 112B sammenfatter Alvar Aaltos påvirkning på funksjonell møbeldesign som han også er blitt så anerkjent for både da som nå.

Vegghyllen 112B er laget av formpresset bjørk og er tilgjengelig i tre forskjellige utførelser; klarlakkert-, svartlakkert- og hvitlakkert bjørk. Hykkan finnes også i en dypere modell, 112A, som måler 36 cm i stedet for 25 cm dybde.

5 basert på 1 anmeldelser

Erja K

|

2022-01-22

Enkel, stilig hylle som passer overalt

Vegghylle 112B

5 225,00 kr

Inkludert 25% merverdiavgift

Du kan bestille flere varer enn vi har på lager for øyeblikket. Vær oppmerksom på at bestillingen din vil bli sendt i sin helhet når alle varene er klare. Oppdatert leveringstid vises i kassen.

Varemerke:

Artek

Designer:

Bredde:

90 cm

Høyde:

24.5 cm

Dybde:

25 cm

Materiale:

Bjørkefiner

Variant:

Klarlakkert bjørk

Artikkelnummer:

10013391

Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.

Flere Vegghyller

Mer fra Artek