Barnebriller | Nordiska Galleriet

Barnebriller

#
Filtrer
Tøm filter
Barnebriller
Kategorier
Filtrer
Vis produkter (0)
Sorter etter
  Artikler mangler

  Barnebriller

  I dag bruker ungdommer og barn mye av tiden sin foran en skjerm, mobil eller datamaskin, og behovet for briller til ungeøker. Briller er spennende for mange barn, og ikke minst viktige for at hverdagen skal fungere. Siden lesebriller kan være vanskelig for en ung person, er design og farger viktig. Solbriller er viktige fordi barn trenger å beskytte de følsommeøynene sine mot UV-lys. Hvis solbrillene er i dynamiske farger og spennende former, blir de et morsomt tilbehør som barn gjerne vil ha på seg.

  I vårt sortiment finner du barnebriller der designet er i fokus samtidig som kvalitet og materiale er essensielt. Barn er mer følsomme for syntetiske materialer enn voksne, og barnebrillene i vårt sortiment stiller høye krav. Utvalget består av barnebriller med et spennende formspråk og iøynefallende farger. Du finner alt fra solbriller, lesebriller til briller tilpasset skjermer. Junior Screen fra Izipizi er briller som beskytter mot blått lys, og passer for ungdommer som bruker mye tid foran skjermen. Junior Screen kommer i flere forskjellige utførelser. Junior Sun fra Izipizi er trendy solbriller med 100% UV-beskyttelse og kommer i flere forskjellige dynamiske farger. Baby Sky Blue og Baby Lemonade er komfortable briller for babyer som er allergivennlige og frie for Bisfenol A. Fra det innovative merket Izipizi kommer også brillene Kids, som kommer i spennende farger og er fri for Bisphenol A.

  Logg inn

  Logg inn på din side for å se bestillinger og kontoopplysninger.

  eller
  NY KUNDE?FÅ 10% RABATT PÅ DITT FØRSTE KJØP.

  Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 10% rabatt på ditt første kjøp*, inspirasjon og eksklusive tilbud . Når du er klar med å handle oppgir du koden i kassen.

  TAKK FOR DIN PÅMELDING
  E-POST ER ALLEREDE REGISTRERT
  *Rabatten gjelder for deg som er ny kunde ved ditt første kjøp på nordiskagalleriet.no. Koden kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller salg. Koden gjelder ikke i våre butikker i Stockholm og Gøteborg, og dekker ikke produktgruppene kjøkken, garderober og Limited Editions.
  Ønskeliste (0)