Kjeler

#
Filtrer
Tøm filter
Filtrer
Utvalt
Tilbake
Kampanje Lagervare
Varemerke
Tilbake
Alessi
Designer
Tilbake
Michael Graves Michael Graves Naoto Fukasawa
Pris
Tilbake
Pris
Vis produkter (3)
Sortere og filtrere
Viser 3 produkter.
9093 Tea Rex Smock 9093 Tea Rex Smock
Kampanje
Michael Graves for Alessi
1 432 kr 1 685 kr
Lagervare
9093 Tea Kettle 9093 Tea Kettle
Flere varianter
Gjeldende pris
Michael Graves for Alessi
1 479 kr 1 685 kr
Cha Tekittel Cha Tekittel
Gjeldende pris
Naoto Fukasawa for Alessi
1 459 kr 1 735 kr
Lagervare

Kjeler

For mange er kjelen et av de viktigste apparatene på kjøkkenet, kanskje til og med i hjemmet. Vannkjeler er et praktisk hjelpemiddel for raskt å varme opp vann til både baking og matlaging, mens tekjelene og espressokokerne er perfekte for deg som elsker varm drikke. Vi nordmenn drikker utrolig mye kaffe og te, og derfor er det ikke rart at viønsker å ha godt utstyr.

En sterk kopp espresso om morgenen eller et rykende krus med te om kvelden kan være det som trengs for å våkne opp eller falle til ro. Her finner du flotte og høykvalitative kjeler fra det anerkjente varemerket Alessi. De spisse eller avrundede formene i blankt metall gjør at de passer inn i alle typer kjøkken og vil gi hjemmet den lille ekstra følelsen av modernitet og bevissthet. Match gjerne med brødrister, sitruspresse og annet kjøkkenutstyr i samme stil. Dette er ikke apparater du trenger å rydde bort så snart de har blitt brukt, la dem i stedet stå framme på kjøkkenbenken som en dekorativ detalj. Enten du er en espressodrikker av rang eller bare en vanlig kaffeelsker, kan espressobryggeren Pulcina bli din nye favoritt. Den er designet av Michele De Lucch for Alessi og vil se utrolig flott ut på kjøkkenet ditt. Den runde og myke formen på kannen kompletteres med en tut som minner om et kyllingnebb. Tutens v-form gjør at du ikke dypper og søler når du serverer en god kopp kaffe til deg selv eller gjestene dine. I tillegg er den utviklet med en teknologi for å produsere den perfekte kaffen, og er derfor et utmerket kjøkkenredskap for alle kaffeelskere der ute. I sortimentet vårt finner du også vanlige vannkjeler som gjør det enkelt å koke opp en liten mengde vann til en god kopp te eller til matlaging. Alle med et klassisk utseende som gir et elegant preg på kjøkkenet.

Logg inn

Logg inn på din side for å se bestillinger og kontoopplysninger.

eller
NY KUNDE?FÅ 10% RABATT PÅ DITT FØRSTE KJØP.

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 10% rabatt på ditt første kjøp*, inspirasjon og eksklusive tilbud . Når du er klar med å handle oppgir du koden i kassen.

TAKK FOR DIN PÅMELDING
E-POST ER ALLEREDE REGISTRERT
*Rabatten gjelder for deg som er ny kunde ved ditt første kjøp på nordiskagalleriet.no. Koden kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller salg. Koden gjelder ikke i våre butikker i Stockholm og Gøteborg, og dekker ikke produktgruppene kjøkken, garderober og Limited Editions.
Åpningstider Service Team
Ta kontakt via telefon, e-post eller chat for å få svar på spørsmålene dine når det gjelder et produkt eller for å få hjelp med innredning.
Man-Fre 08:00 - 18:00
Lør-Søn 11:00 - 17:00
Åpningstider butikker
Stockholm
Nybrogatan 11
114 39 Stockholm
Finn her

08- 442 83 60

Man-Fre 10:00 - 18:00
Lørdag 10:00 - 17:00
Søndag 11:00 - 16:00
Göteborg
Flöjelbergsgatan 20A
431 37 Mölndal
Finn her

031- 775 69 00

Man-Fre 10:00 - 19:00
Lør-Søn 11:00 - 17:00
Ønskeliste (0)