Lesebriller | Nordiska Galleriet

Lesebriller

#
Filtrer
Tøm filter
Lesebriller
Kategorier
Filtrer
Vis produkter (0)
Sorter etter
  Artikler mangler

  Lesebriller

  Lesebriller er først og fremst funksjonelle og skal lette hverdagen til de som har problemer med synet. Sekundært til funksjonen er designet. Briller skal komplimentere ansiktets form og fremheve ansiktstrekk. I dag stilles det flere krav til lesebriller enn før, ettersom livsstilen vår har endret seg. Vi bruker mye av tiden vår foran en skjerm, og glass som beskytter mot blått lys er blitt utviklet og kan finnes i vårt sortiment.

  At lesebrillene er komfortable og av høy kvalitet er essensielt og er en selvfølge for lesebrillene i vårt sortiment. I vårt utvalg av lesebriller har vi moteorienterte briller i dynamiske farger og design. Lesebriller er trendy samtidig som de er tidløse og komfortable. Reading fra franske Izipizi er lesebriller med et moderne formspråk som kommer i flere forskjellige design så vel som styrker. Screen fra Izipizi er briller for de som bruker mye av tiden sin foran en datamaskin. Screen kommer i svart og turkis, og beskytter mot det blå lyset mobiler og skjermer avgir.

  Populære kategorier innen Details
  Logg inn

  Logg inn på din side for å se bestillinger og kontoopplysninger.

  eller
  NY KUNDE?FÅ 10% RABATT PÅ DITT FØRSTE KJØP.

  Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 10% rabatt på ditt første kjøp*, inspirasjon og eksklusive tilbud . Når du er klar med å handle oppgir du koden i kassen.

  TAKK FOR DIN PÅMELDING
  E-POST ER ALLEREDE REGISTRERT
  *Rabatten gjelder for deg som er ny kunde ved ditt første kjøp på nordiskagalleriet.no. Koden kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller salg. Koden gjelder ikke i våre butikker i Stockholm og Gøteborg, og dekker ikke produktgruppene kjøkken, garderober og Limited Editions.
  Ønskeliste (0)