Namnlöst blogginlägg | Nordiska Galleriet
Magasin

Lag ditt eget walk-in closet

Realiseringen av ditt eget walk-in closet kan være nærmere enn du tror. Vi har snakket med Nordiska Galleriets butikksjef, Olga Vinidiktova, som har veiledet mange kunder gjennom Poliforms unike garderobeløsninger. Her forteller hun om det viktigste du bør huske på når du skal skape en moteoase hjemme.

Hvem har vel ikke drømt om å ha en egen garderobe der alle ens klær og tilbehør er fargekoordinert på kleshengere og opplyste hylleplan. Kanskje med et vegg-til-vegg-teppe og stemningsfull belysning. Veien dit går gjennom riktig planlegging og valg av detaljer. Med kun fire kvadratmeter kan du få et personlig tilpasset walk-in closet som yter både deg og klærne dine rettferdighet. Carrie Bradshaws verdenskjente og velfylte New York-garderobe fra Sex og singelliv var faktisk ikke større enn det.

Hva bør jeg begynne med?
– Man begynner med en behovsanalyse for å vurdere rommets forutsetninger i form av proporsjoner, volum og hva slags klær som skal oppbevares der. Som oftest begynner man også med å lete etter inspirasjonsbilder på nettet for å få et inntrykk av hva slags utforming og materiale- og fargevalg man ønsker seg. Man bør også vurdere prosjektets budsjettrammer og valg av leverandør eller type oppbevaringssystem.

En anerkjent italiensk leverandør som Poliform kan tilby ulike løsninger for både åpen og lukket oppbevaring. Sammen med Poliform fokuserer vi på kundenes individuelle ønsker og behov for å kunne skreddersy en passende løsning. Kombinasjonene av materialer og innredning er tilstrekkelige nok til å tilfredsstille våre kunders mest krevende preferanser – selv en fashionista som Carrie Bradshaw ville vært misunnelig.

Senzafine Walk-In Closet Senzafine Walk-In Closet
R&D Poliform for Poliform
Pris på forespørsel
You Chest Of Drawers You Chest Of Drawers
Flere varianter
D&T for Poliform
Fra 32 560 kr
Ubik Walk-In Closet Ubik Walk-In Closet
R&D Poliform for Poliform
Pris på forespørsel

Hvor mye plass trenger jeg?
– Jo større rommet er jo bedre, men selv på fire kvadratmeter kan du få funksjonell oppbevaring for to personer.

Hvordan kan jeg tilpasse mitt walk-in closet?
– For noen kan en kontrastfarge eller tekstur på en materialoverflate skape et individuelt uttrykk. For andre er det fine detaljer som påmonterte håndtak, et display med glassbokser til tilbehør, eller muligheter for skuffematter og klesstativ med skinntrekk som setter kronen på verket.

Hvordan bør jeg tenke når det kommer til belysning?
– Med Poliform kan du montere LED-belysning bak metall-lister slik at du ikke blendes av lyset, en gjennomtenkt løsning med påmonterte LED-lister.

Som oftest plasserer man belysningen parallelt med klesstenger og retter lyset mot opphengte klær, under skohyller og mot vesker som oppbevares i rommet. Det finnes også en elegant løsning med hylleplan i tonet glass. Her er LED-belysningen allerede integrert.

Jeg har mange sko – hva er den beste og mest attraktive løsningen for det?
– I et Poliform walk-in closet kan du stille ut skoene i opplyste og vinklede skohyller som kan konkurrere med interiøret i en moteforretning. Hverdagssko kan også oppbevares i spesielle uttrekkbare skoskuffer.

Hva er dine tre beste tips for å få et så vellykket walk-in closet som mulig?
– 1.
Å vurdere sitt nåværende volum av vesker, sko, klær og tilbehør, og å tenke på fremtidige behov. Prioriter deretter garderobeinnredningen utfra klærne som skal henges, brettes, skal stå åpent, oppbevares i skuffer, eller bak lukkede dører for bedre beskyttelse mot støv og sollys.

– 2. Å tenke på belysning i rommet generelt. Tenk også på LED-belysning som kan integreres i garderobeinteriøret, både til funksjonelle og dekorative formål. Lyset skaper atmosfæren og kan gi en ekte følelse av luksus.

– 3. Å tenke gjennom materialvalg og fargevalg slik at det er i harmoni med resten av interiøret. Hvis jeg får plass, hvilke møbler må man ha i et walk-in closet? 
– En frittstående kommode med skuffer, en puff eller divan, et sminkebord eller et stort speil er de vanligste tilleggene som gjør rommet perfekt når det kommer til garderobeinnredning.

Bristol Bookcase Bristol Bookcase
Flere varianter
Jean-Marie Massaud for Poliform
Fra 30 685 kr
Kelly Chest Of Drawers 3 Kelly Chest Of Drawers 3
Flere varianter
Emmanuel Gallina for Poliform
Fra 76 825 kr
Logg inn

Logg inn på din side for å se bestillinger og kontoopplysninger.

eller
NY KUNDE?FÅ 10% RABATT PÅ DITT FØRSTE KJØP.

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 10% rabatt på ditt første kjøp*, inspirasjon og eksklusive tilbud . Når du er klar med å handle oppgir du koden i kassen.

TAKK FOR DIN PÅMELDING
E-POST ER ALLEREDE REGISTRERT
*Rabatten gjelder for deg som er ny kunde ved ditt første kjøp på nordiskagalleriet.no. Koden kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller salg. Koden gjelder ikke i våre butikker i Stockholm og Gøteborg, og dekker ikke produktgruppene kjøkken, garderober og Limited Editions.
Ønskeliste (0)

Welcome to Nordiska Galleriet

Discover furniture, lighting and details from the world's most iconic brands and leading designers.

If you can't see your country below, leave your email address and we'll let you know when we deliver to your country.

Deliver to
Norway
 • Sweden
 • Norway
 • Denmark
 • Finland
 • Germany
 • Austria
 • Belgium
 • Netherlands
 • Spain
 • France
Language
Norweigan
 • English
 • Swedish
 • Norweigan
 • Danish
 • Finnish
Currency: NOK
Enter Nordiska Galleriet
Thank you for leaving your e-mail address. We'll let you know as soon as we open up in your country.