Avlastningsbord

#
Filtrer
Tøm filter
Avlastningsbord
Kategorier
Filtrer
Pris
Tilbake
Pris
Sorter etter 
Tilbake
  Vis produkter (0)
  Sorter etter
   Artikler mangler

   Avlastningsbord

   Har du behov for praktiske små avlastningsbord? Det kan du kjøpe online i nettbutikken til Nordiska Galleriet. Hos oss velger du fra et nøye utvalgt sortiment av bord fra varemerker som Artek, Fritz Hansen og Ligne Roset. Disse er designet av ikoner som Poul Kjærholm og Alvar Aalto, for å nevne noen. Vårt mål er alltid å tilby våre kunder et så bredt spekter av møbler som mulig.

   Hvis vi til tross for dette ikke har klart å legge til nøyaktig det avlastningsbordet du leter etter i vår nettbutikk, er du varmt velkommen til å kontakte vår kundeservice. Vi hjelper deg gjerne med bestillingen. Et avlastningsbord er et utrolig godt valg både som salongbord og sidebord, ikke minst hvis du bor lite og må utnytte hver kvadratmeter. Det som definerer et avlastningsbord er nemlig at bordene kommer i forskjellige størrelser som enten kan skyves delvis under hverandre, eller settes helt under hverandre. Dermed kan du alltid justere bordene ved siden av sofaen eller lenestolen etter hvordan situasjonen ser ut. Kanskje har du gjester over på kaffe og trenger å skape mer plass - da er det bare å trekke frem enda et bord. Vær oppmerksom på at våre bord ikke nødvendigvis selges i komplette sett. Dette fremgår alltid tydelig på hvert produkt.

   Logg inn

   Logg inn på din side for å se bestillinger og kontoopplysninger.

   eller
   NY KUNDE?FÅ 10% RABATT PÅ DITT FØRSTE KJØP.

   Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 10% rabatt på ditt første kjøp*, inspirasjon og eksklusive tilbud . Når du er klar med å handle oppgir du koden i kassen.

   TAKK FOR DIN PÅMELDING
   E-POST ER ALLEREDE REGISTRERT
   *Rabatten gjelder for deg som er ny kunde ved ditt første kjøp på nordiskagalleriet.no. Koden kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller salg. Koden gjelder ikke i våre butikker i Stockholm og Gøteborg, og dekker ikke produktgruppene kjøkken, garderober og Limited Editions.
   Åpningstider Service Team
   Ta kontakt via telefon, e-post eller chat for å få svar på spørsmålene dine når det gjelder et produkt eller for å få hjelp med innredning.
   Man-Fre 08:00 - 18:00
   Lør-Søn 11:00 - 17:00
   Åpningstider butikker
   Stockholm
   Nybrogatan 11
   114 39 Stockholm
   Finn her

   08- 442 83 60

   Man-Fre 10:00 - 18:00
   Lørdag 10:00 - 17:00
   Søndag 11:00 - 16:00
   Göteborg
   Flöjelbergsgatan 20A
   431 37 Mölndal
   Finn her

   031- 775 69 00

   Man-Fre 10:00 - 19:00
   Lør-Søn 11:00 - 17:00
   Ønskeliste (0)