Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo

Fritz Hansens bestselger Syveren, eller Series 7, ble designet av Arne Jacobsen i 1955 og kommer her som skrivebordstol. 3117 Syveren følger samme design som den originale 3107, men bena er her erstattet av et forkrommet, høydejusterbart understell på hjul.

Syveren er basert på den samme innovative produksjonsprosessen som Jacobsens klassiske stol Mauren. Setet og ryggstøtten er laget i ett stykke, bestående av ni lag finér som legges lagvis med to lag indisk bomull og formpresses over damp. Dette har gitt stolen sitt tynne og elegante skall. Ryggstøtten kan også lenes tilbake, noe som bidrar til høy komfort. På denne modellen av 3117 Syveren er skallet heltrukket, noe som gir et ekstra mykt og behagelig sete. Det er et bredt utvalg av stoffer og lær å velge mellom.

Syveren har blitt Fritz Hansens mest solgte stol gjennom tidene og har blitt lansert i en rekke varianter. Nordiska Galleriet var den første forhandleren av Syveren i Sverige, og stolen er fortsatt vårt mest solgte møbel i dag. Populariteten forteller om stolens ikonstatus. I Syveren møtes form, funksjon og moderne designhistorie, noe som gjør det både til en klassiker og en storfavoritt hos oss.

Ingen rangeringer

3117 Series 7 - Fullt polstret skinn / Soft Black

20 399,00 kr

 23 999,00 kr

Inkludert 25% merverdiavgift

Easter Celebration – handle til kampanjepris

Varemerke:

Fritz Hansen

Designer:

Arne Jacobsen

Bredde:

50 cm

Dybde:

52 cm

Sittehøyde:

44 cm

Base/ben:

Forkrommet stålrør

Materiale:

Bøkefiner, Stål

Klær kategori:

4

Klesgruppe:

Lær

Navn på stoffet:

Soft Black

Artikkelnummer:

120230

Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.

Laveste pris dag 1-30 før kampanjen er 23 999,00 kr.

Flere Kontorstoler

Mer fra Fritz Hansen