Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo

Fritz Hansens bestselger Syveren, eller Series 7, ble designet av Arne Jacobsen i 1955 og kommer her som skrivebordstol. 3217 Syveren følger samme formspråk som den originale 3107, men har også blitt utstyrt med komfortable armlener og et forkrommet høydejusterbart understell på hjul. 

Syveren er basert på den samme innovative produksjonsprosessen som Jacobsens klassiske stol Mauren. Setet og ryggstøtten er laget i ett stykke, bestående av ni lag finér som legges lagvis med to lag indisk bomull og formpresses over damp. Dette har gitt Syveren det tynne og elegante skallet, som tilsynelatende består av et helt trestykke. Ryggstøtten kan også lenes bakover, noe som bidrar til den gode komforten. Stolen kommer i flere forskjellige tresorter og farger, med en farget, klarlakkert eller hellakkert finish. En farget overflate gjør at treets naturlige struktur og mønster forblir synlig, noe som gjør hver stol unik. Med en hellakkert overflate er hver stol identisk. De forskjellige fargene og tresortene kan med fordel kombineres. Skrivebordstolen 3217 Syveren passer like godt i hjemmet som på arbeidsplassen.

Syveren har blitt Fritz Hansens mest solgte stol gjennom tidene og har blitt lansert i en rekke varianter. Nordiska Galleriet var den første forhandleren av Syveren i Sverige, og stolen er fortsatt vårt mest solgte møbel i dag. Populariteten forteller om stolens ikonstatus. I Syveren møtes form, funksjon og moderne designhistorie, noe som gjør den til både en klassiker og en storfavoritt hos oss.

Ingen rangeringer

3217 Seven - Svingbar stol med ramme

Fra 14 554,00 kr

Inkludert 25% merverdiavgift

Varemerke:

Fritz Hansen

Designer:

Arne Jacobsen

Bredde:

61 cm

Høyde:

80 cm

Dybde:

52 cm

Base/ben:

Forkrommet stål, myke hjul uten bremser

Artikkelnummer:

10001273r

Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.

Flere Kontorstoler

Mer fra Fritz Hansen