Oppvaskmaskiner

#
Filtrer
Tøm filter
Filtrer
Varemerke
Tilbake
Gaggenau
Pris
Tilbake
Pris
Vis produkter (4)
Filtrer
Oppvaskmaskin S200 - 27 Oppvaskmaskin S200 - 27
Flere varianter
Gaggenau for Gaggenau
Fra 27 000 kr
Dishwasher S200 - 45 Dishwasher S200 - 45
22 000 kr
Oppvaskmaskin S200 - 26 Oppvaskmaskin S200 - 26
Flere varianter
Gaggenau for Gaggenau
21 900 kr
Oppvaskmaskin S200 - 27 VarioHinge Oppvaskmaskin S200 - 27 VarioHinge
Flere varianter
Gaggenau for Gaggenau
Fra 27 000 kr

Oppvaskmaskiner

En oppvaskmaskin er praktisk og rengjør oppvasken raskt og enkelt. Med et gjennomtenkt og stilig design blir den også en del av kjøkkeninnredningen. Hos Nordiska Galleriet finner du oppvaskmaskiner av høy kvalitet fra eksklusive merker.

OPPVASKMASKINER I FORSKJELLIGE VERSJONER

Å kjøpe en oppvaskmaskin betyr en rekke valgmuligheter. Du kan for eksempel velge mellom helintegrerte oppvaskmaskiner og undermonterte oppvaskmaskiner. Det som gjør forskjellen mellom en helintegrert oppvaskmaskin og en innebygd oppvaskmaskin er at den helintegrerte oppvaskmaskinen ikke har noe frontpanel. Kontrollpanelet er også i døren og ikke på fronten. Den integrerte oppvaskmaskinen har samme front som resten av kjøkkenet ditt og er et godt valg hvis du vil at oppvaskmaskinen skal gå i ett med kjøkkeninnredningen. Ellers er en integrert oppvaskmaskin og en undermontert oppvaskmaskin like bra. Det finnes også halvintegrerte oppvaskmaskiner som har en kjøkkenfront opp til displayet.

Standardmålene på en oppvaskmaskin er en høyde på 81 cm og en bredde på 60 cm. Det finnes oppvaskmaskiner i standardstørrelser, men også ekstra høye og smale oppvaskmaskiner. Det finnes også benkeoppvaskmaskiner, som er praktiske og smarte hvis du har et lite kjøkken og vil spare plass.

FUNKSJONELLE OG STILIGE OPPVASKMASKINER

I vårt sortiment finner du oppvaskmaskiner som kombinerer topp kvalitet med elegant design. Fra det tyske merket Gaggenau finner du flotte oppvaskmaskiner i forskjellige størrelser. Det er oppvaskmaskiner i standardstørrelsen 81 x 60 cm, samt en liten oppvaskmaskin med en bredde på 45 cm. Oppvaskmaskinen rengjør alt kjøkkenutstyret ditt grundig, smart og skånsomt. Med et helintegrert og stilig design glir oppvaskmaskinen inn i kjøkkeninnredningen og gir et elegant inntrykk. Gaggenau oppvaskmaskiner har Zeolit-teknologi, som gjør at oppvaskmaskinen absorberer fuktighet og avgir varme, og etterlater oppvasken ren og tørr på mindre enn en time. Fra Gaggenau finner du også andre hvitevarer som kompletterer for å skape et enhetlig, elegant kjøkkeninteriør.

Logg inn

Logg inn på din side for å se bestillinger og kontoopplysninger.

eller
NY KUNDE? FÅ 10% RABATT PÅ DITT FØRSTE KJØP.

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 10% rabatt på ditt første kjøp*, inspirasjon og eksklusive tilbud . Når du er klar med å handle oppgir du koden i kassen.

TAKK FOR DIN PÅMELDING
E-POST ER ALLEREDE REGISTRERT
*Rabatten gjelder for deg som er ny kunde ved ditt første kjøp på nordiskagalleriet.no. Koden kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller salg. Koden gjelder ikke i våre butikker i Stockholm, Gøteborg og Malmø og dekker ikke produktgruppene kjøkken, garderober og Limited Editions. Den gjelder heller ikke for varemerkene Apparatus, Arflex, B&B Italia, Baxter, Big Green Egg, Bocci, Cappellini, Cassina, de Sede, DUX, Edra, Fermob, Flexform, Gloster, Grythyttan Stålmöbler, House of Finn Juhl, Living Divani, Maxalto, NO-GA, Poliform, Poltronova, Ritzwell, Rocket Espresso, Roll & Hill, Technogym, Vitra och Zanotta.
Ønskeliste (0)

Welcome to Nordiska Galleriet

Discover furniture, lighting and details from the world's most iconic brands and leading designers.

If you can't see your country below, leave your email address and we'll let you know when we deliver to your country.

Deliver to
Norway
 • Sweden
 • Norway
 • Denmark
 • Finland
 • Germany
 • Austria
 • Belgium
 • Netherlands
 • Spain
 • France
Language
Norweigan
 • English
 • Swedish
 • Norweigan
 • Danish
 • Finnish
Currency: NOK
Enter Nordiska Galleriet
Thank you for leaving your e-mail address. We'll let you know as soon as we open up in your country.