Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo

USM Haller 11 er en skjenk designet av Fritz Haller og Paul Schärer for USM. Skjenken er laget av forkrommede metallrør som danner rammen der de lakkerte metallplatene hviler. USM Haller 11 har to åpne rom og er utstyrt med fire foldedører. Tilgjengelig i flere forskjellige farger og følger samme linje som resten av samlingen.

USM Haller er basert på og konstruert med tre grunnleggende elementer: kulen, forbindelsesrør og paneler. Systemet kan bygges i alle retninger, demonteres og konfigureres for endrede behov. Modulene kan tilpasses ytterligere ved å legge til dører, skuffer og en rekke innredninger for enkel organisering.

Vær oppmerksom på at alle møbler med skuffer fra USM er sikret for å minimere risikoen for skader under transport. Alle skuffer er derfor låst og kan enkelt låses opp ved å vri for eksempel en skrutrekker på selve knotten på skuffene. Vær imidlertid forsiktig så du ikke riper møblene.

Ingen rangeringer

USM Haller 11

36 200,00 kr

Inkludert 25% merverdiavgift

Du kan bestille flere varer enn vi har på lager for øyeblikket. Vær oppmerksom på at bestillingen din vil bli sendt i sin helhet når alle varene er klare. Oppdatert leveringstid vises i kassen.

Varemerke:

USM

Designer:

Fritz Haller,Paul Schärer

Bredde:

152.3 cm

Høyde:

109 cm

Dybde:

37.3 cm

Farge:

Pure White

Materiale:

Stål

Artikkelnummer:

10422704

Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.

Flere Sideboards

Mer fra USM