Vinskap | Nordiska Galleriet

Vinskap

#
Filtrer
Tøm filter
Filtrer
Varemerke
Tilbake
Gaggenau
Pris
Tilbake
Pris
Vis produkter (3)
Filtrer
Vinkyl S200 177,2 x 56 cm Vinkyl S200 177,2 x 56 cm
81 900 kr
Wine cooler S200 82 x 60 cm Wine cooler S200 82 x 60 cm
55 200 kr
Wine cooler S200 122 x 56 cm Wine cooler S200 122 x 56 cm
69 600 kr

Vinskap

En vinkjøler holder drinkene dine perfekt temperert samtidig som den blir en elegant dekorativ detalj i kjøkkenet ditt. Hos Nordiska Galleriet finner du stilige vinkjølere av høyeste kvalitet.

HVA BØR DU TENKE PÅ NÅR DU KJØPER EN VINKJØLER?

En god vinkjøler lar deg oppbevare viner og alltid være klar til å servere dem ved riktig temperatur for den beste smaksopplevelsen. Når du lagrer vin, er det flere ting du bør tenke på. Vin bør ikke utsettes for sterkt lys, da dette fremskynder modningsprosessen. En vinkjøler bør derfor være utstyrt med en dekkende dør eller en UV-beskyttet glassdør. Vinen bør heller ikke utsettes for bevegelse, da vibrasjoner er skadelig for vinen. Luft og lukt spiller også en rolle. Et godt vinkjøleskap bør derfor ha et kullfilter for å forhindre lukt eller effektiv luftsirkulasjon. Fuktighet er viktig fordi korken ikke må tørke ut og slippe inn luft, da dette påvirker vinen.

HVILKEN TEMPERATUR BØR EN VINKJØLER HA?

Temperatur er viktig når det gjelder vin. En vin bør oppbevares ved en viss temperatur, rundt 12 grader for alle viner, og serveres ved en annen temperatur. De fleste hvitviner, musserende viner og dessertviner gjør seg best ved en temperatur på 8-10 grader. Rødviner foretrekkes av mange å drikkes ved 16-18 grader. Hvis du vil kjøle både rødvin og hvitvin i samme vinkjøler, trenger du en vinkjøler med minst to temperatursoner. Hvis du vil oppbevare vinen din i samme vinkjøler, trenger du en vinkjøler med minst tre temperatursoner.

FRITTSTÅENDE ELLER INTEGRERT VINKJØLER?

Du kan velge mellom en frittstående og en innebygd, eller integrert, vinkjøler. Hvis du kjøper en frittstående vinkjøler, er det viktig å huske at den må ha noen centimeter luft rundt seg slik at den varme luften fra kjøleskapet kan sirkulere. Hvis du vil ha en innebygd vinkjøler, finnes det vinkjølere med andre typer luftventiler. Det finnes store og små vinkjølere. En liten vinkjøler er stilig og praktisk hvis du ikke har mye plass. En større vinkjøler kan være egnet for hjemmet til vinentusiasten som liker å lagre mange viner.

VINKJØLERE SOM KOMBINERER FUNKSJON MED DESIGN

Du finner vinkjølere av høyeste kvalitet fra det tyske merket Gaggenau. Vinkjøleren har to klimasoner for å lagre vin, champagne og andre drikkevarer ved riktig temperatur for den beste smaken. Vinkjøleren er tilgjengelig i forskjellige størrelser med plass til forskjellige antall flasker, slik at du kan finne en som passer deg. Flaskene er plassert på hyller laget av tre og aluminium. Vinkjøleren har dimbar LED-belysning og aktive kullfiltre som sikrer at vinens aroma og smak ikke påvirkes. Med sitt stilige design vil vinkjøleren være en elegant dekorativ detalj i ethvert hjem.

Logg inn

Logg inn på din side for å se bestillinger og kontoopplysninger.

eller
NY KUNDE?FÅ 10% RABATT PÅ DITT FØRSTE KJØP.

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 10% rabatt på ditt første kjøp*, inspirasjon og eksklusive tilbud . Når du er klar med å handle oppgir du koden i kassen.

TAKK FOR DIN PÅMELDING
E-POST ER ALLEREDE REGISTRERT
*Rabatten gjelder for deg som er ny kunde ved ditt første kjøp på nordiskagalleriet.no. Koden kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller salg. Koden gjelder ikke i våre butikker i Stockholm og Gøteborg, og dekker ikke produktgruppene kjøkken, garderober og Limited Editions.
Ønskeliste (0)

Welcome to Nordiska Galleriet

Discover furniture, lighting and details from the world's most iconic brands and leading designers.

If you can't see your country below, leave your email address and we'll let you know when we deliver to your country.

Deliver to
Norway
 • Sweden
 • Norway
 • Denmark
 • Finland
 • Germany
 • Austria
 • Belgium
 • Netherlands
 • Spain
 • France
Language
Norweigan
 • English
 • Swedish
 • Norweigan
 • Danish
 • Finnish
Currency: NOK
Enter Nordiska Galleriet
Thank you for leaving your e-mail address. We'll let you know as soon as we open up in your country.