Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo

Artemides Tolomeo har vært populær siden Michele De Lucchi og Giancarlo Fassina designet den første bordlampen i 1987. Tolomeo Mini er en vegglampe som har en fleksibel kropp som gjør at lyset enkelt kan rettes dit det er ønsket. Sokkel og armer er laget av polert aluminium og diffusoren er laget av anodisert aluminium. Lampen er smidig og enkel i sin form, og den kan plasseres over sengen som en leselampe eller andre steder der plassen er begrenset. Lampen er tilgjengelig med en integrert og LED-pære som kan dimmes, for varianten i aluminium. Lyskilde er ikke inkludert for sokkel E27.

Det som gjorde Tolomeo så godt likt er fleksibiliteten, ettersom hele lampekroppen enkelt kan justeres med en hånd for å rette lyset akkurat dit du ønsker. I 1989 mottok Tolomeos designere den prestisjetunge Compasso d'Oro-prisen.

Ingen rangeringer

Tolomeo Mini Vegglampe

3 510,00 kr

 (rek. pris 4 680,00 kr)

Inkludert 25% merverdiavgift

Merk! Produktet leveres uten lyskilde. Vennligst legg til:

Du kan bestille flere varer enn vi har på lager for øyeblikket. Vær oppmerksom på at bestillingen din vil bli sendt i sin helhet når alle varene er klare. Oppdatert leveringstid vises i kassen.

Varemerke:

Artemide

Designer:

Giancarlo Fassina,Michele De Lucchi

Dimbar:

Nei

Effekt (W):

8

IP-klasse:

IP20

Lyskilde inkludert:

Nei

Farge:

Black

Materiale:

Aluminium

Artikkelnummer:

10167259

Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.

Flere Vegglamper

Mer fra Artemide