Kampanjer

Her samler vi pågående kampanjer, eksklusivt utviklet i samarbeid med våre leverandører. Oppdag utvalgte produkter til kampanjepriser i en begrenset periode.


Disse kampanjene kan ikke kombineres med andre rabattkoder eller tilbud, og gjelder ikke for våre limited editons, ekskluderte varemerker og produkter. Les mer om våre vilkår for kampanjer

#
Kampanje

FALL SALE

Nå tilbyr vi opptil 30% lavere priser på store deler av vårt sortiment. Handle klassikere til ekstra fordelaktige priser. Kampanjen varer til og med 11. oktober.

Handle her

Kampanjen gjelder til og med 11. oktober.

Kampanje

FINER DINING

Oppdater spisestuen din med designermøbler og moderne klassikere. Nå tilbyr vi kampanjepriser på utvalgte spisebord og spisestoler.

Handle her

Kampanjen gjelder til og med 11. oktober.

Kampanje

HAY DINING

Nå tilbyr vi kampanjepriser på alle bord i Copenhague-serien samt alle stoler i serien About a Chair og About a Stool fra danske HAY. Benytt deg av 20% lavere priser på alle standardversjoner.

HANDLE HER

Kampanjen gjelder t.o.m. 31. oktober.

Kampanj

LAMINO LENESTOL MED FOTSKAMMEL PÅ KJØPET

Handle Lamino fra Swedese og få tilhørende fotskammel. Møblene er designet av Yngve Ekström i 1956.

Handle her

Kampanjen gjelder t.o.m. 31. oktober.

Kampanje

BELYSNING FRA MUUTO TIL KAMPANJEPRISER

​Strand er en serie stilrene pendellamper fra Muuto, designet av Benjamin Hubert. Nå kan du benytte deg av kampanjepriser på all belysning i serien.

HANDLE HER

Kampanjen gjelder til og med 10. oktober.

Kampanje

MAGS FRA HAY

Benytt deg av 20% lavere priser på sofaserien Mags fra HAY. Tilbudet inkluderer modellene Mags Soft og Mags Soft Low i alle farger og design, i standardtekstiler og skinn.

TIL KAMPANJEN

Kampanjen gjelder t.o.m. 31. oktober.

Kampanje

DUX Sengekampanje

Nå tilbyr vi 15% lavere priser på senger og sengetilbehør fra DUX. Benytt deg av høy sengekomfort og kvalitetsmaterialer i alt fra senger og sengemadrasser til dunputer.

HANDLE HER

Kampanjen gjelder t.o.m. 30. oktober.

Kampanje

KAMPANJEPRISER PÅ MØBLER FRA DUX

Benytt deg av 10% lavere priser på møbler fra DUX. Kampanjen gjelder ikke seriene Jetson Classic Soft og Jetson Match, eller sofaen Ritzy, og kan ikke kombineres med andre tilbud.

Handle her

Kampanjen gjelder til og med 30. oktober.

Logg inn

Logg inn på din side for å se bestillinger og kontoopplysninger.

eller
NY KUNDE?FÅ 10% RABATT PÅ DITT FØRSTE KJØP.

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 10% rabatt på ditt første kjøp*, inspirasjon og eksklusive tilbud . Når du er klar med å handle oppgir du koden i kassen.

TAKK FOR DIN PÅMELDING
E-POST ER ALLEREDE REGISTRERT
*Rabatten gjelder for deg som er ny kunde ved ditt første kjøp på nordiskagalleriet.no. Koden kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller salg. Koden gjelder ikke i våre butikker i Stockholm og Gøteborg, og dekker ikke produktgruppene kjøkken, garderober og Limited Editions.
Åpningstider Service Team
Ta kontakt via telefon, e-post eller chat for å få svar på spørsmålene dine når det gjelder et produkt eller for å få hjelp med innredning.
Man-Fre 08:00 - 18:00
Lør-Søn 11:00 - 17:00
Åpningstider butikker
Stockholm
Nybrogatan 11
114 39 Stockholm
Finn her

08- 442 83 60

Man-Fre 10:00 - 18:00
Lørdag 10:00 - 17:00
Søndag 11:00 - 16:00
Göteborg
Flöjelbergsgatan 20A
431 37 Mölndal
Finn her

031- 775 69 00

Man-Fre 10:00 - 19:00
Lør-Søn 11:00 - 17:00
Ønskeliste (0)