Om oss | Nordiska Galleriet

Om oss Unimagine your home

Nordic Gallery - Om oss

Tenk på alt du tidligere har tenkt om en designbutikk. På Nordiska Galleriet skaper vi unike hjem og opplevelser med verdensledende designmøbler, belysning og detaljer.

Vår lange erfaring i bransjen gir oss den kunnskapen som trengs for å hjelpe deg, enten du er ute etter en gave å gi bort, eller vil renovere hele huset.

Butikken vår på Nybrogatan suppleres av en butikk i Gøteborg, et kreativt arkitektonisk og interiørdesignstudio, en business-to-business-virksomhet og vår nettbutikk. Sammen skaper vi et møteplass for moderne design som vil inspirere og hjelpe deg med å uttrykke din designidentitet.

Historie Hvordan det hele startet

Nordic Gallery - Historie

I over hundre år har vi solgt design til kunder som har vært på jakt etter det absolutt beste fra alle verdenshjørner. Historien vår begynte da bondesønnen Anders Andersson åpnet Auksjonshallen i forbindelse med ferdigstillelsen av huset på Nybrogatan 11.

Les historien vår

Jobbe hos oss En karriere i designverdenen

Deler du vår lidenskap for moderne design, kunnskap og service? Vil du være med på vår søken for å skape en bedre opplevelse for kundene våre? Vi leter alltid etter nytt talent til teamet vårt. Du søker enkelt ved å klikke på knappen under.

Se våre ledige stillinger
Åpningstider Service Team
Ta kontakt via telefon, e-post eller chat for å få svar på spørsmålene dine når det gjelder et produkt eller for å få hjelp med innredning.
Man-Fre 08:00 - 18:00
Lør-Søn 11:00 - 17:00
Åpningstider butikker
Stockholm
Nybrogatan 11
114 39 Stockholm
Finn her

08- 442 83 60

Man-Fre 10:00 - 18:00
Lørdag 10:00 - 17:00
Søndag 11:00 - 16:00
Göteborg
Flöjelbergsgatan 20A
431 37 Mölndal
Finn her

031- 775 69 00

Man-Fre 10:00 - 19:00
Lør-Søn 11:00 - 17:00
Logg inn

Logg inn på din side for å se bestillinger og kontoopplysninger.

eller
NY KUNDE?FÅ 10% RABATT PÅ DITT FØRSTE KJØP.

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 10% rabatt på ditt første kjøp*, inspirasjon og eksklusive tilbud . Når du er klar med å handle oppgir du koden i kassen.

TAKK FOR DIN PÅMELDING
E-POST ER ALLEREDE REGISTRERT
*Rabatten gjelder for deg som er ny kunde ved ditt første kjøp på nordiskagalleriet.no. Koden kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller salg. Koden gjelder ikke i våre butikker i Stockholm og Gøteborg, og dekker ikke produktgruppene kjøkken, garderober og Limited Editions.
Ønskeliste (0)