Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo

Gøteborg

Store gothenburg

Oppdag møbler, belysning, kjøkken og interiørdesign fra verdens ledende designere og merkevarer i vår 2400 kvadratmeter store utstilling.

Besøk oss på
Flöjelbergsgatan 20A
431 37 Mölndal, Sverige
Finn her

Åpningstider
Man-fre: kl. 10:00 - 19:00
Lørdag-søndag: 11:00 - 17:00

Avvikende åpningstider:
9/5: 11:00-17:00
28/5: 10:00-18:00
6/6: 11:00-17:00
21/6: Stengt
22/6: Stengt

Kontakt
Telefonnumre til butikk: +46 31 775 69 00
Telefonnumre til kundeservice: 37-71 54 00
Til kontaktskjemaet

Gothenburg store row full-width

Destinasjon for designmøbler

Nordiska Galleriet åpnet i Göteborg i 2018, men møbelbutikken har en historie som går mye lenger tilbake enn det. Grunnlaget ble lagt i 2002 da butikken, som da het Sköna Rum, åpnet i det historiske Amerikahuset. I 2017 ble Sköna Rum kjøpt opp av Nordiska Galleriet, og i 2019 flyttet de inn i nye lokaler i Mölndal. Disse lokalene har også en lang historie knyttet til interiørdesign, ettersom Skinngruppen holdt til her i mange år. I dag drives butikken i Göteborg av andre generasjon møbelhandlere etter at brødrene Gabriel og Fabian Gimdal tok over familiebedriften.

Göteborg

- "Jeg har alltid hatt en drøm om å bygge en destinasjon der folk kan komme og finne alt til hjemmet sitt", sier Gabriel Gimdal, administrerende direktør. "Den muligheten fantes ikke i de tidligere lokalene, vi trengte mer plass for å kunne realisere visjonen.

I dag består butikken og utstillingslokalet av en 2400 kvadratmeter stor utstilling med møbler for alle hjemmets rom, men også for kontorer og offentlige miljøer. Landemerket, den store sofaen på taket, er der fortsatt, men i en oppdatert versjon i form av den ikoniske Big Mama.
- Showroomet vårt skal være et estetisk, levende og inspirerende rom. I dag føler jeg at vi endelig har nådd målet og kan tilby et komplett møbelhus i verdensklasse. Her finner du alt fra den beste italienske designen, via kjøkken, soverom og utemøbler til detaljer for hele hjemmet.

I utstillingslokalet finnes interiørdesignere med ekspertise på ulike områder. Her kan kundene få hjelp med det de trenger, enten det gjelder å skape et helt hjem eller et bestemt rom.

- Den personlige kontakten er utrolig viktig, og for oss handler det om å ha kontroll på hele servicekjeden, bare da kan vi garantere at den er på det nivået vi ønsker. Våre selgere og interiørarkitekter er genuint interessert i kunden uansett hva de ønsker å kjøpe, og hjelper dem med å finne det rette. Vi leverer møblene dine, vi monterer dem, og vi er der for deg også etterpå hvis du trenger hjelp.

Gotheborg

Et team av designentusiaster

I dag tilbyr vi et bredt utvalg av møbler, tepper, belysning, kunst og innredningsdetaljer for hele hjemmet. Gjennom god kompetanse, høy kvalitet og personlig service skaper vi langsiktige relasjoner med kundene våre. Hele teamet har solid erfaring fra både møbel- og interiørbransjen, og vi streber alltid etter å yte eksepsjonelt god service.

Kontakt våre interiørdesignere

Sara Gerum

Interiørdesigner, kjøkken og systemer
[email protected]

Caroline Bergentoft
Interiørdesigner, Kjøkken & System
[email protected]