Butikk i Gøteborg | Nordiska Galleriet

Gøteborg Et komplett møbelhus for verdensledende design.

Vi selger bare det beste innen design. Oppdag møbler, senger, belysning, tepper, interiørdetaljer, utemøbler og kunst fra verdens ledende designere og merker. Besøk vår store utstilling på 2400 kvm i Mölndal på Flöjelbergsgatan 20A.

Butikken er åpen hver dag. Hjertelig velkommen.

Vi i butikken Et team av designentusiaster

I dag tilbyr vi et stort utvalg av møbler, tepper, belysning, kunst og interiørdetaljer for hele hjemmet. Gjennom god kompetanse, førsteklasses kvalitet og personlig service skaper vi langsiktige relasjoner med våre kunder. Hele teamet har solid erfaring fra både møbel- og interiørdesignindustrien, og vi streber alltid etter å tilby eksepsjonell god service.

Nydelige rom Et møbelgalleri

Nordiska Galleriet Göteborg ble etablert som møbelgalleriet og interiørdesignfirmaet Sköna Rum i 2002 i det historiske Amerikahuset. Høsten 2019 flyttet Nordiska Galleriet til nye og større lokaler på Flöjelbergsgatan 20A. Butikken drives med mottoet om alltid å tilby den beste servicen i bransjen. Vi tilbyr solid kunnskap fra det øyeblikket du går inn i butikken til møblene dine leveres og monteres hjemme hos deg. Med stor forsiktighet og nøyaktighet har et unikt sortiment blitt plukket for hånd fra ledende merker og designere med best mulig materialer og kvalitet.

Nordiska Galleriet Göteborg har røtter i Gøteborg havn, et område som i flere århundrer har vært preget av handel og historiens vingeslag. Utstillingen ble da lokalisert i det gamle Amerikahuset bygget av svenske Lloyd, også kjent som den svenske America Line, SAL. På dette stedet har tusenvis av mennesker gått gjennom historien for å reise videre til Amerika.

På slutten av 2017 ble Sköna Rum kjøpt opp av Nordiska Galleriet og lansert i 2018 som Nordiska Galleriet Göteborg.

Høsten 2019 flyttet Nordiska Galleriet til nye og større lokaler på Flöjelbergsgatan 20A. I dag er det en inspirerende atmosfære og unik blanding av møbler, designprodukter og kunst fra verdenskjente designere og kunstnere. Sammen skapes en verdensledende aktør innen internasjonal design og visjonen om et inspirerende opplevelsesmål for et designinteressert publikum styrkes.

Butikken har interiørarkitekter på stedet som daglig hjelper kundene våre med å realisere sine drømmehjem. Du kan få hjelp med en rekke interiørdesigntjenester for å skape et gjennomtenkt hjem å bo i.

Du er hjertelig velkommen til å møte oss og oppleve vår unike utstilling.

Åpningstider Service Team
Ta kontakt via telefon, e-post eller chat for å få svar på spørsmålene dine når det gjelder et produkt eller for å få hjelp med innredning.
Man-Fre 08:00 - 18:00
Lør-Søn 11:00 - 17:00
Åpningstider butikker
Stockholm
Nybrogatan 11
114 39 Stockholm
Finn her

08- 442 83 60

Man-Fre 10:00 - 18:00
Lørdag 10:00 - 17:00
Søndag 11:00 - 16:00
Göteborg
Flöjelbergsgatan 20A
431 37 Mölndal
Finn her

031- 775 69 00

Man-Fre 10:00 - 19:00
Lør-Søn 11:00 - 17:00
Logg inn

Logg inn på din side for å se bestillinger og kontoopplysninger.

eller
NY KUNDE?FÅ 10% RABATT PÅ DITT FØRSTE KJØP.

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 10% rabatt på ditt første kjøp*, inspirasjon og eksklusive tilbud . Når du er klar med å handle oppgir du koden i kassen.

TAKK FOR DIN PÅMELDING
E-POST ER ALLEREDE REGISTRERT
*Rabatten gjelder for deg som er ny kunde ved ditt første kjøp på nordiskagalleriet.no. Koden kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller salg. Koden gjelder ikke i våre butikker i Stockholm og Gøteborg, og dekker ikke produktgruppene kjøkken, garderober og Limited Editions.
Ønskeliste (0)