Original design - Vi er autoriserte | Nordiska Galleriet

Original designVi er autoriserte

Nordiska Galleriet er autorisert forhandler av alle varemerker vi selger. Dette innebærer at du som kunde kan kjenne deg 100% trygg på at varen du kjøper hos oss er ekte. Utover det har vi prisgaranti på hele vårt sortiment, noe som innebærer at du alltid får riktig vare til riktig pris.

VI SELGER KUN ORIGINALER

Når du handler hos oss i Nordiska Galleriet, garanterer vi at du kjøper en original. Det betyr at produktet er produsert på en fabrikk som er lisensiert til varemerket og laget etter designerens skisser og visjoner. Ingeniører og håndverkere sørger for at alle ledd i produksjonen utføres korrekt, og det solide håndverket som ligger bak hvert enkelt møbel sikrer lang levetid.

HVA ER EN ORIGINAL?

Hver eneste bølgende linje eller stramme reduksjon, hvert eneste fargevalg, materialvalg og overflatebehandling er nøye gjennomtenkt i designprosessen, og til sammen utgjør alle disse detaljene en unik helhet. Mange anerkjente designere har vært svært produktive og designet et stort antall produkter på kort tid - men de har ofte brukt hele livet og karrieren på å foredle stilen sin.

Mange av produktene våre er i dag anerkjente designklassikere som med årene har blitt ikoniske - ikke bare for sin funksjon, men også for sin sofistikerte design. Å kjøpe et eksemplar er å frarøve designhistorien sitt byrå og designeren sitt livsverk.

SKILLE MELLOM ORIGINAL OG KOPI

Dessverre sirkulerer det flere mer eller mindre vellykkede kopier på markedet, og det kan være vanskelig å skille mellom hva som er ekte og hva som ikke er det. Noen kopier selges til og med til samme pris som originalene og er svært godt utført, noe som kan lure et trent øye. Det kan være en skrue som er annerledes, en ramme som er bøyd litt annerledes eller et stempel som mangler. En kopi er som regel billigere og av dårligere kvalitet. En god rettesnor er at hvis noe virker for godt til å være sant, er det som regel også det.

AUTORISERTE FORHANDLERE

Vi er autoriserte forhandlere for alle merkene vi selger, og vi er også eksklusive forhandlere for mange av dem. Når du kjøper originalt, respekterer du designet og støtter designeren som har opphavsretten til verket du kjøper.

Kontakt ossVil du være sikker?

Åpningstider telefonsupport

Til kontakt oss
Åpningstider Service Team
Ta kontakt via telefon, e-post eller chat for å få svar på spørsmålene dine når det gjelder et produkt eller for å få hjelp med innredning.
Man-Fre 08:00 - 13:00
Lør-Søn Stengt
Åpningstider butikker
Stockholm
Nybrogatan 11
114 39 Stockholm
Finn her

+468- 442 83 60

Man-Fre 10:00 - 19:00
Lørdag 10:00 - 17:00
Søndag 11:00 - 16:00
Gøteborg
Flöjelbergsgatan 20A
431 37 Mölndal
Finn her

+4631- 775 69 00

Man-Fre 10:00 - 19:00
Lør-Søn 11:00 - 17:00
Malmø
Engelbrektsgatan 9
211 33 Malmö
Finn her

040 685 95 01

Man-Fre: 11:00 - 18:00
Lørdag: 11:00 - 16:00
Søndag: Stengt
Archives
Frihamnsgatan 50
115 56 Stockholm
Finn her

+468-442 83 63

Lør-Søn 11:00 - 16:00
Tor-Fre 11:00 - 16:00
Logg inn

Logg inn på din side for å se bestillinger og kontoopplysninger.

eller
NY KUNDE?FÅ 10% RABATT PÅ DITT FØRSTE KJØP.

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 10% rabatt på ditt første kjøp*, inspirasjon og eksklusive tilbud . Når du er klar med å handle oppgir du koden i kassen.

TAKK FOR DIN PÅMELDING
E-POST ER ALLEREDE REGISTRERT
*Rabatten gjelder for deg som er ny kunde ved ditt første kjøp på nordiskagalleriet.no. Koden kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller salg. Koden gjelder ikke i våre butikker i Stockholm og Gøteborg, og dekker ikke produktgruppene kjøkken, garderober og Limited Editions. Den gjelder heller ikke for varemerkene B&B Italia, Baxter, Bocci, Cassina, Cappelini, De Sede, Flexform, House of Finn Juhl, Michael Anastassiades, Apparatus, Poliform, Roll&Hill Big Green Egg, Rocket Espresso, Maxalto och Technogym.
Ønskeliste (0)

Welcome to Nordiska Galleriet

Discover furniture, lighting and details from the world's most iconic brands and leading designers.

If you can't see your country below, leave your email address and we'll let you know when we deliver to your country.

Deliver to
Norway
 • Sweden
 • Norway
 • Denmark
 • Finland
 • Germany
 • Austria
 • Belgium
 • Netherlands
 • Spain
 • France
Language
Norweigan
 • English
 • Swedish
 • Norweigan
 • Danish
 • Finnish
Currency: NOK
Enter Nordiska Galleriet
Thank you for leaving your e-mail address. We'll let you know as soon as we open up in your country.