Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo

Vi er autoriserte

Nordiska Galleriet er autorisert forhandler av alle varemerker vi selger. Dette innebærer at du som kunde kan kjenne deg 100% trygg på at varen du kjøper hos oss er ekte. Utover det har vi prisgaranti på hele vårt sortiment, noe som innebærer at du alltid får riktig vare til riktig pris.

What is an original?

Hva er en original?

Hver eneste bølgende linje eller stramme reduksjon, hvert eneste fargevalg, materialvalg og finish er nøye gjennomtenkt i designprosessen, og til sammen utgjør alle disse detaljene en unik helhet. Mange anerkjente designere har vært svært produktive og designet et stort antall produkter på kort tid - men de har ofte brukt hele livet og karrieren på å foredle stilen sin.

Mange av produktene våre er i dag anerkjente designklassikere som med årene har blitt ikoniske - ikke bare for sin funksjon, men også for sin sofistikerte design. Å kjøpe et eksemplar er å frarøve designhistorien sitt byrå og designeren sitt livsverk.

A sustainable choice for life img

Et bærekraftig valg for livet

Å investere i designmøbler er å fordype seg i vår kulturs historie og det som manifesterer seg i vår samtid. Å interessere seg for overlevelsen til de mange yrkene og spesialistene som står bak skapelsen av et designprodukt. Å gjøre estetiske verdier kombinert med praktiske egenskaper verdt å betale for.

En omsorgsfullt designet møbelklassiker er i seg selv et bevis på at designet tåler tidens tann. Når du kjøper fra en designer i begynnelsen av karrieren, støtter du fremveksten av morgendagens designstjerner.

original and copy

Å skille mellom original og kopi

Dessverre finnes det mange mer eller mindre vellykkede kopier på markedet, og det kan være vanskelig å skille mellom hva som er ekte og hva som ikke er det. Noen kopier selges til og med til samme pris som originalene og er svært godt utført, noe som kan lure et trent øye. Det kan være en skrue som er annerledes, en ramme som er bøyd litt annerledes eller et stempel som mangler. En kopi er som regel billigere og av dårligere kvalitet. En god rettesnor å følge er at hvis noe virker for godt til å være sant, så er det som regel det.


Vil du være helt sikker?

Hvis du trenger hjelp til å avgjøre om et møbel er originalt, kan du ta kontakt med oss, så hjelper vi deg gjerne.

Kundeservice

Åpningstider

Man-Fre: 9:00 - 17:00