Original design - Vi er autoriserte | Nordiska Galleriet

Original designVi er autoriserte

Nordiska Galleriet er autorisert forhandler av alle varemerker vi selger. Dette innebærer at du som kunde kan kjenne deg 100% trygg på at varen du kjøper hos oss er ekte. Utover det har vi prisgaranti på hele vårt sortiment, noe som innebærer at du alltid får riktig vare til riktig pris.

Hva er en original?

Original innebærer at varen er produsert i varemerkets lisensierte fabrikk ut ifra designerens visjon og tegninger. Hver detalj er nøye overveid og tilfører noe til helheten. Materialene som brukes er av høyeste kvalitet og er blitt valgt ut ifra sine særskilte egenskaper og uttrykk. Det gedigne håndverket som ligger bak hvert eksemplar gjør at ditt møbel holder i mange år.

Dessverre finnes det flere mer eller mindre gode kopier som sirkulerer på markedet, og det kan være vanskelig å skille på hva som er ekte og ikke. Visse kopier selger til og med til samme priser som originalen og detaljene er så like at det kan være vanskelig å se forskjell, selv for et trent øye. Det kan være skruer som er forskjellen, en ramme som er bøyd litt annerledes eller et stempel som mangler. Som regel er en kopiert vare billigere og har dårligere kvalitet. En god retningslinje å gå etter, er at om noe virker for bra til å være sant, så er det ofte det!

Et designmøbel kommer ofte med et serienummer, iblant er dette i sammenheng med rammen og varemerkets logo og/eller designerens signatur, ibland finnes det i den medfølgende dokumentasjonen. Det skiller seg mellom forskjellige varemerker, derfor anbefaler vi at du som kjøper tar direkte kontakt med varemerket og forsikrer deg om at en butikk er en autorisert forhandler før du handler. Vi er autorisert forhandler for alle våre varemerker.

Om du behøver hjelp til å avgjøre om et møbel er en original, så kontakt oss så hjelper vi deg gjerne.

Kontakt ossVil du være sikker?

Åpningstider telefonsupport

Til kontakt oss
Åpningstider Service Team
Ta kontakt via telefon, e-post eller chat for å få svar på spørsmålene dine når det gjelder et produkt eller for å få hjelp med innredning.
Man-Fre 08:00 - 18:00
Lør-Søn 11:00 - 17:00
Åpningstider butikker
Stockholm
Nybrogatan 11
114 39 Stockholm
Finn her

08- 442 83 60

Man-Fre 10:00 - 18:00
Lørdag 10:00 - 17:00
Søndag 11:00 - 16:00
Göteborg
Flöjelbergsgatan 20A
431 37 Mölndal
Finn her

031- 775 69 00

Man-Fre 10:00 - 19:00
Lør-Søn 11:00 - 17:00
Logg inn

Logg inn på din side for å se bestillinger og kontoopplysninger.

eller
NY KUNDE?FÅ 10% RABATT PÅ DITT FØRSTE KJØP.

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 10% rabatt på ditt første kjøp*, inspirasjon og eksklusive tilbud . Når du er klar med å handle oppgir du koden i kassen.

TAKK FOR DIN PÅMELDING
E-POST ER ALLEREDE REGISTRERT
*Rabatten gjelder for deg som er ny kunde ved ditt første kjøp på nordiskagalleriet.no. Koden kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller salg. Koden gjelder ikke i våre butikker i Stockholm og Gøteborg, og dekker ikke produktgruppene kjøkken, garderober og Limited Editions.
Ønskeliste (0)