Kjøkken

#
Filtrer
Tøm filter
Filtrer
Vis produkter (6)
Sortere og filtrere
Viser 6 produkter.
Artex Kitchen Artex Kitchen
R&D Poliform for Poliform
Pris på forespørsel
Phoenix Kitchen Phoenix Kitchen
R&D Poliform for Poliform
Pris på forespørsel
Alea Kitchen Alea Kitchen
R&D Poliform for Poliform
Pris på forespørsel
Trail Kitchen Trail Kitchen
Carlo Colombo for Poliform
Pris på forespørsel
Twelve Kitchen Twelve Kitchen
Carlo Colombo for Poliform
Pris på forespørsel
My Planet Kitchen My Planet Kitchen
R&D Poliform for Poliform
Pris på forespørsel

Kjøkken

Kjøkkenet er for mange hjemmets hjerte. Et rom som skal oppfylle de mest dagligdagse syslene så vel som de mest festlige. Kjøkkenet er et sted som skal være praktisk og funksjonelt å lage mat i, men også fungere som et sosialt miljø å koble av i sammen med sine nære og kjære.

Uansett hvordan du velger å bruke tiden din på kjøkkenet, skal det være like funksjonelt som det er estetisk tiltalende. Hos oss på Nordiska Galleriet finner du eksklusive kjøkken som er laget for å passe mesterkokken så vel som den stilbevisste. I sortimentet vårt finner du kjøkken i forskjellige stiler og design. Vi er blant annet stolte av å presentere det italienske merket Poliform som vi har æren av å tilby i Sverige, og som vises fram i butikkene våre i Stockholm og Gøteborg. De eksklusive kjøkkenene kan skreddersys og tilpasses i minste detalj for å passe inn i mange forskjellige miljøer og stiler. Velg mellom for eksempel forskjellige farger, materialer og overflatebehandlinger. Med en kjøkkenløsning fra Poliform vil kjøkkenet ditt garantert skille seg ut fra mengden. Ta gjerne kontakt med en av våre interiørdesignere for å sette sammen et personlig tilpasset kjøkken som passer akkurat ditt hjem og dine behov.

Logg inn

Logg inn på din side for å se bestillinger og kontoopplysninger.

eller
NY KUNDE?FÅ 10% RABATT PÅ DITT FØRSTE KJØP.

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 10% rabatt på ditt første kjøp*, inspirasjon og eksklusive tilbud . Når du er klar med å handle oppgir du koden i kassen.

TAKK FOR DIN PÅMELDING
E-POST ER ALLEREDE REGISTRERT
*Rabatten gjelder for deg som er ny kunde ved ditt første kjøp på nordiskagalleriet.no. Koden kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller salg. Koden gjelder ikke i våre butikker i Stockholm og Gøteborg, og dekker ikke produktgruppene kjøkken, garderober og Limited Editions.
Åpningstider Service Team
Ta kontakt via telefon, e-post eller chat for å få svar på spørsmålene dine når det gjelder et produkt eller for å få hjelp med innredning.
Man-Fre 08:00 - 18:00
Lør-Søn 11:00 - 17:00
Åpningstider butikker
Stockholm
Nybrogatan 11
114 39 Stockholm
Finn her

08- 442 83 60

Man-Fre 10:00 - 18:00
Lørdag 10:00 - 17:00
Søndag 11:00 - 16:00
Göteborg
Flöjelbergsgatan 20A
431 37 Mölndal
Finn her

031- 775 69 00

Man-Fre 10:00 - 19:00
Lør-Søn 11:00 - 17:00
Ønskeliste (0)