Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo

Butikk i Stockholm

Stockholm Store img

Nordiska Galleriet Stockholm

For over hundre år siden åpnet vi butikken vår i Nybrogatan. Besøk oss og se en utstilling som stadig fornyes. Vi stiller ut møbler, belysning og interiørdesign fra verdensledende varemerker og designere. Her kan du snakke med noen av landets beste møbelspesialister og interiørarkitekter som kan hjelpe deg med å innrede hjemmet ditt.

Besøk oss på
Nybrogatan 11
114 39, Stockholm
Finn her

Åpningstider:
Man-fre: kl. 10:00 - 18:00
Lørdag: 10:00 - 17:00
Søndag: 11:00 - 16:00

Avvikende åpningstider:
6/6: 11:00-16:00

Kontakt
Telefonnummer til butikken: +46 8-442 83 68
Telefonnummer til kundeservice: 37-71 54 00
Til kontaktskjemaet

Stockholm

Møteplassen for moderne design

Vi jakter på drømmen om å skape mer enn én butikk. Internasjonal design er kjernen i alt vi gjør. Med møbler, belysning, detaljer og kunst prøver vi å kuratere en inspirerende opplevelse i butikken vår og skape samtaler rundt moderne design.

I vårt showroom finner du utstillinger av møbler og belysning fra italienske merker som Cassina, B&B Italia og Flexform, og fra skandinaviske merker som Artek, Carl Hansen, Fritz Hansen, Vitra og NO GA.

Kontakt oss hvis du har spørsmål om utstillingen eller sortimentet vårt i butikk.

Om Nordiska Galleriet

Ny historie tar form

Nordiska Galleriet, som ble grunnlagt i 1912 av bonden Anders Andersson i Nybrogatan, begynte som en auksjonshall for antikke møbler. Carl-Otto Heigard, Anderssons nevø, tok over i 1929 og gjorde det om til kunstgalleri og møbelforretning under navnet Nordiska Galleriet. På 1940- og 50-tallet introduserte Carl-Ottos sønn Carl-Magnus Heigard dansk design og moderne utstillinger. Selskapet gjennomgikk flere endringer og renoveringer med fokus på design og merkevarer av høy kvalitet, og ble solgt videre innad i familien og til eksterne kjøpere. Axel Söderberg overtok butikken i 2016 og innledet en ny moderniseringsæra, og fortsetter å tiltrekke seg anerkjente designere og heve standarden for å skape en verdensledende designbutikk.

Les om vår historie


inredningskoncept-interior-design

Besøk oss

Vår historie begynte i 1912 da huset på Nybrogatan ble bygget. Huset som fortsatt er vårt hjem i dag. Under navnet Nordiska Galleriet tok butikken form, som med tiden ble en internasjonalt anerkjent institusjon i designverdenen.

Vi forfølger drømmen om å skape mer enn en butikk. Internasjonal design er kjernen i alt vi gjør. Med møbler, belysning, detaljer og kunst prøver vi å skape en inspirerende opplevelse i butikken vår og skape samtaler rundt samtidsdesign.

Finn oss