Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo

Tolomeo fra Artemide er en klassisk og funksjonell lampeserie som har tatt verden med storm siden den første versjonen ble designet av Michele De Lucchi og Giancarlo Fassina i 1987. Tolomeo vegglampen ble designet i 2010. Det som gjorde Tolomeo så populær er fleksibiliteten hvor hele lampehuset enkelt kan justeres med én hånd for å rette lyset akkurat dit det ønskes. Vegglampens arm, skjøter og veggstøtte er laget i polert aluminium og skjerm i matt aluminium. Lampehodet kan dreies 360°. Velg mellom sort, hvit og aluminium. Vi tilbyr også den aluminiumsfargede modellen med integrert LED, Tolomeo LED Vegglampe .

Tolomeo kommer i flere forskjellige varianter og da Michele De Lucchi designet den første uttrykte han at "ingen skrivebordslampe skal få deg til å bruke to hender for å stille den riktig." I tillegg til den fleksible og letthåndterlige kroppen har alle variantene det til felles at de står for enkel funksjon, eleganse og solid håndverk. I 1989 mottok Tolomeos designere Compasso d'Oro.

Ingen rangeringer

Tolomeo vegglampe

3 569,00 kr

 (rek. pris 4 758,00 kr)

Inkludert 25% merverdiavgift

Merk! Produktet leveres uten lyskilde. Vennligst legg til:

Du kan bestille flere varer enn vi har på lager for øyeblikket. Vær oppmerksom på at bestillingen din vil bli sendt i sin helhet når alle varene er klare. Oppdatert leveringstid vises i kassen.

Varemerke:

Artemide

Designer:

Giancarlo Fassina,Michele De Lucchi

Effekt (W):

8

IP-klasse:

IP20

Lyskilde inkludert:

Nei

Farge:

Aluminium

Materiale:

Aluminium

Artikkelnummer:

10000165

Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.