Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo

Androgyne Side Table Base er et sidebord designet av den norske designeren og arkitekten Danielle Siggerud for Audo Copenhagen. Det både modernistiske og industrielle bordet er laget av mattlakkert stål i svart eller beige. Androgyne Side Table Base er preget av sin lekne, men samtidig elegante silhuett. Androgyne Side Table Base er selve basen og kompletteres med fordel med Androgyne Table Top. Marmorplaten skaper en harmonisk kontrast til de tynne, brede bena.

Navnet Androgyne kommer fra blandingen av maskulinitet og femininitet i utformingen av bordet. Androgyne Side Table Base er like elegant som det er kraftig. Androgyne Side Table Base ble opprinnelig designet for Audo Copenhagen Space cafe, men ble snart satt i produksjon for et større publikum. Det skulpturelle bordet passer i en rekke miljøer, både private og offentlige.

Ingen rangeringer

Androgyne Side Table Base

3 522,00 kr

 (rek. pris 4 695,00 kr)

Inkludert 25% merverdiavgift

Du kan bestille flere varer enn vi har på lager for øyeblikket. Vær oppmerksom på at bestillingen din vil bli sendt i sin helhet når alle varene er klare. Oppdatert leveringstid vises i kassen.

Varemerke:

Audo Copenhagen

Designer:

Danielle Siggerud

Høyde:

43 cm

Diameter:

40 cm

Farge:

Svart

Materiale:

Stål

Skjema:

Rund

Artikkelnummer:

10446295

Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.