Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo

Caged Wall 1.0 - Large er en avlang vegglampe fra Caged-serien i industriell stil fra engelsk Buster + Punch. Serien består av vegglamper og taklamper i forskjellige størrelser designet av hoveddesigneren Massimo Buster Minale. Caged Wall 1.0 - Large er laget av solide materialer som består av marmor eller børstet stål med tynne metallstenger som sammen danner en rektangulær boks som omgir lyskilden. Velg mellom panel i svart marmor, hvit marmor eller børstet stål. 

Caged Wall 1.0 - Large utmerker seg både i hallen og på soverommet og bidrar med en industriell følelse. Den kan også kombineres i flere eksemplarer på rad for en sterkere lyseffekt, eller med andre lamper i serien for å skape et enhetlig uttrykk for interiøret. Detaljene i form av skruer og sokler er gjennomtenkt og designet i henhold til Buster + Punchs spesifikke designspråk, som har hentet mye inspirasjon fra motorsykkelkulturen. Lyskilden sprer et varmt hvitt lys gjennom borosilikatglasset, samt en svak spotlight-effekt i retning oppover.

Vi anbefaler at en elektriker installerer den veggintegrerte Caged Wall 1.0 Large.

Ingen rangeringer

Caged Wall 1.0 Large

7 390,00 kr

Inkludert 25% merverdiavgift

Merk! Produktet leveres uten lyskilde. Vennligst legg til:

Du kan bestille flere varer enn vi har på lager for øyeblikket. Vær oppmerksom på at bestillingen din vil bli sendt i sin helhet når alle varene er klare. Oppdatert leveringstid vises i kassen.

Varemerke:

Buster + Punch

Designer:

Massimo Buster Minale

Bredde:

17 cm

Høyde:

48 cm

IP-klasse:

IP20

Lyskilde inkludert:

Ja

Farge:

Black Marble

Materiale:

Marmor, Metall

Variant:

Satin black marble

Artikkelnummer:

10384477

Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.

Flere Vegglamper

Mer fra Buster + Punch