Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo

Hooked 3.0 Nude er en populær pendellampe med tre pendler fra det London-baserte merket Buster + Punch, designet av Massimo Buster Minale. Den kommer fra Hooked-serien med den karakteristiske kroken fra takkoppen, som er tilgjengelig både som pendellamper i forskjellige konstellasjoner og som vegglamper. Hooked 3.0 Nude er laget av solid metall og er tilgjengelig i tre forskjellige varianter, sotet bronse, messing eller stål. Når du velger design, er det den sylindriske armaturen og kroken som kommer i den valgte varianten, de resterende detaljene kommer i matt svart.

For Hooked 3.0 Nude anbefaler vi den valgfrie Buster Bulb lyskilden, verdens første designer-LED-lampe. Den har en E27-sokkel og er tilgjengelig som dimbar eller ikke-dimbar utgave i tre forskjellige varianter som avgir varmhvitt lys og en spotlighteffekt i nedadgående retning. Alternativt kan du bruke Buster Bulb Tube eller Teardrop Bulb, som også har en E27-sokkel. Som tilbehør er de matchende lampeskjermene Small Shade og Large Shade tilgjengelig for å gi et mer rettet lys og et annerledes utseende. Lampeskjermene kan henges nøyaktig slik du ønsker, etter ønske og smak. Hooked 3.0 Nude kommer med 2 meter lange kabler.

5 basert på 1 anmeldelser

yolla c

|

2022-03-11

kjekk.

Hooked 3.0 Nude

4 958,00 kr

 (rek. pris 6 610,00 kr)

Inkludert 25% merverdiavgift

Du kan bestille flere varer enn vi har på lager for øyeblikket. Vær oppmerksom på at bestillingen din vil bli sendt i sin helhet når alle varene er klare. Oppdatert leveringstid vises i kassen.

Varemerke:

Buster + Punch

Designer:

Massimo Buster Minale

Bredde:

15 cm

Høyde:

10.5 cm

Tilbehør:

Inkl. 3 x The Hook & monteringskit

Dimbar:

Nei

IP-klasse:

IP20

Lyskilde inkludert:

Nei

Farge:

Brass

Materiale:

Metall, Gummi

Artikkelnummer:

10384493

Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.