Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo

Den moderne designklassikeren CH24, også kjent som The Wishbone Chair, er et av Hans J. Wegners første og mest anerkjente verk for Carl Hansen & Søn. CH24 er tilgjengelig i flere forskjellige tresorter og overflatebehandlinger. En pute kan legges til for ekstra komfort.

Stolen har blitt produsert uten avbrudd siden 1950. Med sin karakteristiske Y-formede rygg er stolen et stilrent og smakfullt valg rundt spisebordet. Til tross for det upretensiøse utseendet er det en lang prosess å produsere stolen. Bare det håndsydde setet er laget av over 120 meter vokset papirsnor som er forsiktig tvunnet.

Y-stolen er en favoritt og en stol vi er veldig glad i på Nordiska Galleriet, en oppfatning vi deler med kundene våre. Wegner klarer å kombinere detaljrikdom og dyktig håndverk med skandinaviske rene linjer, noe som gjør stolen til et mye brukt designikon. Vi foreslår ofte å bruke CH24 som en komfortabel spisestol. Takket være de mange designene kan The Wishbone Stol også tilpasses spesifikke behov.

Ingen rangeringer

CH24 Y-stol - Ask/svart flettet papirsnor

11 558,00 kr

Inkludert 25% merverdiavgift

Varemerke:

Carl Hansen

Designer:

Bredde:

55 cm

Høyde:

76 cm

Dybde:

51 cm

Sittehøyde:

45 cm

Farge:

Trefarget

Materiale:

Eske, Papirsnor

Variant:

Såpet aske

Artikkelnummer:

118050

Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.

Flere Spisestoler

Mer fra Carl Hansen