Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo

Den populære IC Lights-serien designet av Michael Anastassiades for Flos utvides nå med en serie vegg- og taklamper under navnet IC Lights Ceiling/Wall 1 Outdoor. Lampenes velkjente form er den samme, med en kuppel i opalglass som balanserer på en rund stang i enten messing, rustfritt stål, deep brown, black eller burgundy red. Materialene og de tekniske delene, skiller seg derimot fra forgjengerne for å oppfylle kravene som stilles til utendørsbelysning. IC Lights Ceiling Wall 1 Outdoor er den mindre varianten, der glasskuppelen måler 20 cm i diameter. Hvis du vil ha den større varianten som har en kuppel med dimensjonen 30 cm, finner du den under navnet IC Lights Ceiling/Wall 2 Outdoor. Som de andre lampene i IC Lights-serien sprer de et behagelig og mykt lys. Avhengig av hvilken lyskilde du velger å kjøpe, kan du velge mellom å enten få et varmere eller kjøligere lys.

Inspirasjonen til IC Lights Ceiling/Wall 1 Outdoor og de andre lampene i serien, er inspirert av en person som sjonglerer baller ved hjelp av pinner. Derav de kuleformede kuplene og de stavformede rammene.

Ingen rangeringer

IC Lights Ceiling/Wall 1 Outdoor

7 402,00 kr

Inkludert 25% merverdiavgift

Merk! Produktet leveres uten lyskilde. Vennligst legg til:

Du kan bestille flere varer enn vi har på lager for øyeblikket. Vær oppmerksom på at bestillingen din vil bli sendt i sin helhet når alle varene er klare. Oppdatert leveringstid vises i kassen.

Varemerke:

Flos

Designer:

Bredde:

20 cm

Høyde:

21.6 cm

Dybde:

28 cm

Effekt (W):

8

Farge:

Black

Materiale:

Stål, Opalglass

Variant:

Black

Artikkelnummer:

10643816

Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.

Flere Utendørs vegglamper

Mer fra Flos