Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo

Rituals XL er den største taklampen i serien skapt av designerparet Ludovica og Roberto Palomba for Foscarini. Des store, avrundede formen gir et harmonisk og diffust lys i rommet den henger i. Lampen er laget av frostet glass og er tilgjengelig som ikke dimmerkompatibel eller med innebygd LED-dimmer. Velg modellen med ekstra lang ledning for rommene som krever dette.

Tanken bak designet kommer fra de klassiske orientalske rislampene. Glasset er håndblåst i henhold til venetianske tradisjoner. I 2019 oppdaterte Foscarini Rituals XL, sammen med flere modeller fra kolleksjonen Gem og Gregg. Ideen med Mix & Match-serien var å invitere til en mer kreativ måte å dekorere på, og lampene tilbys nå også i grafittgrått og gull, i tillegg til den originale hvite versjonen.

Ettersom Foscarini kontinuerlig streber etter å oppgradere sine produkter med den nyeste teknologien, kan vi nå tilby taklampen Rituals XL med MyLight. Hvis du velger en lampe med MyLight får du ekstra deler inkludert (må monteres) som lar deg dimme taklampen din via Bluetooth og Casambi på mobilen din.

Ingen rangeringer

Rituals XL - Pendellampe

Fra 7 953,00 kr

 (rek. pris 9 006,00 kr)

Inkludert 25% merverdiavgift

Varemerke:

Foscarini

Designer:

Ludovica & Roberto Palomba

Høyde:

41 cm

Diameter:

40 cm

Dimbar:

Ja

IP-klasse:

IP20

Lyskilde inkludert:

Ja

Materiale:

Glass, Metall

Artikkelnummer:

10450469r

Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.