Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo
Global G-80 SMaurenoku kniv Oliven slipt 18 cm - Global - NO GA
Global G-80 SMaurenoku kniv Oliven slipt 18 cm - Global - NO GA

Global G-80 Santoku kniv Olivenmalt 18 cm fra merket Global. Santoku er et japansk ord som betyr tre oppgaver. Derav navnet på santoku-kniven, som er designet for å kutte, kutte og kutte nøyaktig, med letthet og presisjon. Bladet er laget av rustfritt stål av høy kvalitet og er 18 cm langt, noe som gjør det til den perfekte størrelsen for de fleste oppgaver på kjøkkenet. Santoku-kniven er en japansk knivmodell som har mange likhetstrekk med en klassisk kokkekniv. Forskjellen er at bladet er litt kortere og har en avrundet spiss. En allsidig kniv med eksepsjonell skarphet og holdbarhet. I tillegg er kniven olivenmalt, noe som gjør at den har små fordypninger i bladet. Dette bidrar til å forhindre at råmaterialet fester seg til kniven når du skjærer.

Global, eller Global Classic, er selskapets bredeste og mest kjente kolleksjon, som inkluderer alt fra fleksible grønnsakskuttere og skrellekniver til sylskarpe kjøttøkser og filetkniver. Knivene er laget i ett lag, noe som gjør dem ekstra skarpe, og er utstyrt med sorte prikker på håndtaket som er en signatur av Global. Kolleksjonen inneholder også flere praktiske og smarte verktøy og tilbehør.

Ingen rangeringer

Global G-80 SMaurenoku kniv Oliven slipt 18 cm

1 500,00 kr

 (rek. pris 1 765,00 kr)

Inkludert 25% merverdiavgift

Du kan bestille flere varer enn vi har på lager for øyeblikket. Vær oppmerksom på at bestillingen din vil bli sendt i sin helhet når alle varene er klare. Oppdatert leveringstid vises i kassen.

Varemerke:

Global

Bredde:

8.6 cm

Høyde:

2.1 cm

Lengde:

37.5 cm

Materiale:

Rustfritt stål

Artikkelnummer:

10725930

Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.

Flere Santokukniver

Mer fra Global