Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo
Global Ni GNFS-01 Skærekniv 9 cm - Global - NO GA
Global Ni GNFS-01 Skærekniv 9 cm - Global - NO GA
Global Ni GNFS-01 Skærekniv 9 cm - Global - NO GA

Global Ni GNFS-01 Skærekniv 9 cm fra merket Global. Skrellekniven er den minste kniven på kjøkkenet og er perfekt til å skrelle frukt og grønnsaker. Skæreknivens kompakte, hendige størrelse er godt egnet for mindre ingredienser som krever større presisjon. Kniven fungerer like godt i luften, for eksempel ved skrell av løk, som mot skjærebrettet. En fleksibel kniv i stilig design som bør være på ethvert kjøkken.

Global Ni ble lansert i 2016 og er en kolleksjon med sylskarpe kniver i orientalsk design. Akkurat som knivene i Globals klassiske serie er de laget av ett lag stål men med litt grovere blad og ekstra sliping for eksepsjonell skarphet. Ni-knivene har også et nytt håndtak som er større men med en avsmalnende form fylt med sjøsand for å skape et godt balansert, stabilt og ergonomisk grep. Det karakteristiske prikkemønsteret har også fått et oppdatert lett og elegant design.

Ingen rangeringer

Global Ni GNFS-01 Skærekniv 9 cm

499,00 kr

 (rek. pris 665,00 kr)

Inkludert 25% merverdiavgift

Du kan bestille flere varer enn vi har på lager for øyeblikket. Vær oppmerksom på at bestillingen din vil bli sendt i sin helhet når alle varene er klare. Oppdatert leveringstid vises i kassen.

Varemerke:

Global

Bredde:

7.5 cm

Høyde:

2.2 cm

Lengde:

29.5 cm

Materiale:

Rustfritt stål

Artikkelnummer:

10725940

Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.

Flere Skrellekniver

Mer fra Global