Kjøp Kjøkken fra Joy Resolve | Nordiska Galleriet

Joy Resolve Kjøkken

#
Filtrer
Tøm filter
Joy Resolve - Kjøkken
Kategorier
Filtrer
Utvalgt
Tilbake
Lagervare
Pris
Tilbake
Pris
Vis produkter (6)
Filtrer
Barisieur Tea & Coffee Alarm Clock - Black Barisieur Tea & Coffee Alarm Clock - Black
4 480 kr
Lagervare
Groove Compact Grinder Groove Compact Grinder
1 005 kr
Manual Brewer Walnut, 300 ml Manual Brewer Walnut, 300 ml
895 kr
Lagervare
Manual Brewer Rubber Wood, 300 ml Manual Brewer Rubber Wood, 300 ml
895 kr
Lagervare
Brew Chamber, 300 ml Brew Chamber, 300 ml
Joy Resolve
770 kr
Lagervare
Barisieur Tea & Coffee Alarm Clock - White Barisieur Tea & Coffee Alarm Clock - White
4 480 kr
Lagervare

Joy Resolve - Kjøkken

I 2016 ble det britiske merket Joy Resolve grunnlagt av Josh Renouf. Merkets første produkt, Barisieur kaffetrakter, med sin vekkerklokke, har muligheten til å brygge deilig kaffe eller te mens du vekker deg om morgenen med myke boblende og beroligende aromaer. Dette produktet ble gjort mulig takket være den økonomiske støtten fra over 2000 mennesker rundt om i verden i 2016, som deltok i en crowdfunding-kampanje som senere ble utgangspunktet for Joy Resolve.

I 2018 bestemte Joy Resolve-grunnlegger Josh Renouf seg for å ta en pause fra å sende Barisieur til støttende Joy Resolve-støttespillere og besøkte en pub i Øst-London. Her møtte han Markus som var på besøk i byen og begynte å snakke om sin visjon for selskapet. Da han hørte om Joshs lidenskap for teknologi og miljøvennlige produkter, bestemte Markus seg for å bli med i Joy Resolve-teamet og flyttet til London. Gjennom hardt arbeid og dedikasjon har Josh og Markus klart å utvide selskapet med et lidenskapelig team basert i Hackney, England. Ved å holde fast ved sitt oppdrag om å tilby konkrete løsninger med tanke på miljøet, har Joy Resolve hatt stor suksess siden starten.

Funksjonell og miljøvennlig design

Joy Resolve tilbyr et bredt utvalg av prisbelønte produkter som hjelper deg med å finne løsninger for både din livsstil og ditt hjem, fra smarte kaffetraktere med vekkerklokke, til tradisjonelle kaffetraktere, tilbehør og trådløse ladere. Alle merkets produkter er valgt for deres funksjonalitet og deres minimale påvirkning på miljøet, noe som gjør dem ikke bare moderne, men også bærekraftige. Joy Resolve vet at det å gi kundene produkter av høy kvalitet ikke trenger å bety en miljøpåvirkning, det er noe selskapet streber etter og de tar grep hver dag for å skape løsninger uten å gå på kompromiss med design.

Joy Resolve er dedikert til å gi forbrukere materialer av høyeste kvalitet til sine trebrett og glass. Alt treverket som brukes i disse skuffene er FSC-sertifisert, noe som garanterer at kun ansvarlig hentet trevirke har blitt brukt under produksjonen. I tillegg går hvert produkt gjennom en håndferdig prosess som sikrer at hver del har fått all oppmerksomheten den trenger. De erfarne og profesjonelle glassblåserne hos Joy Resolve forvandler vanlig glass til fantastiske kunstverk og for å oppnå maksimal holdbarhet, varmebestandighet, lysstyrke og klarhet, bruker Joy Resolve kun borosilikatglass til alle sine gjenstander. Det er tydelig å se hvorfor Joy Resolve fortjener et rykte for uovertruffen håndverk med hvert eneste produkt.

Joy Resolves Designere
Andre har også sett på
Logg inn

Logg inn på din side for å se bestillinger og kontoopplysninger.

eller
NY KUNDE? FÅ 10% RABATT PÅ DITT FØRSTE KJØP.

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 10% rabatt på ditt første kjøp*, inspirasjon og eksklusive tilbud . Når du er klar med å handle oppgir du koden i kassen.

TAKK FOR DIN PÅMELDING
E-POST ER ALLEREDE REGISTRERT
*Rabatten gjelder for deg som er ny kunde ved ditt første kjøp på nordiskagalleriet.no. Koden kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller salg. Koden gjelder ikke i våre butikker i Stockholm, Gøteborg og Malmø og dekker ikke produktgruppene kjøkken, garderober og Limited Editions. Den gjelder heller ikke for varemerkene Apparatus, Arflex, B&B Italia, Baxter, Big Green Egg, Bocci, Byredo, Cappellini, Cassina, De Sede, Dusty Deco, DUX, Edra, Fermob, Flexform, Gloster, Grythyttan, House of Finn Juhl, Karakter, Knoll, Living Divani, Maxalto, Paola Lenti, Pira, Poliform, Poltronova, Ritzwell, Rocket Espresso, Roll & Hill, Stolab, String, Technogym, Vitra og Zanotta.
Ønskeliste (0)

Welcome to Nordiska Galleriet

Discover furniture, lighting and details from the world's most iconic brands and leading designers.

If you can't see your country below, leave your email address and we'll let you know when we deliver to your country.

Deliver to
Norway
 • Sweden
 • Norway
 • Denmark
 • Finland
 • Germany
 • Austria
 • Belgium
 • Netherlands
 • Spain
 • France
Language
Norweigan
 • English
 • Swedish
 • Norweigan
 • Danish
 • Finnish
Currency: NOK
Enter Nordiska Galleriet
Thank you for leaving your e-mail address. We'll let you know as soon as we open up in your country.