Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo

Den vakre og iøynefallende takpendelen Hope er designet av Francisco Gomez Paz og Paolo Rizzatto i 2010 for italienske Luceplan. Serien med samme navn er en samling lamper laget av tynne pregede blad av polykarbonat som skaper spennende effekter. Hope representerer tradisjonelt håndverk med sofistikert design og innovative materialer. Når lampene i Hope-serien er på, avgir de et vakkert skimmer.

Hope-lampen har blader som består av tynne polykarbonatlinser skapt av mikroprisme på polykarbonatfilm. Dette for å gi inntrykk av at delene ser ut som glass. Denne innovative teknologien skaper et lys som er glitrende og festlig. Hope-lampen passer derfor godt både som pendellampe over en spisegruppe eller kjøkkenøy samt i stuen eller på soverommet.

Den italienske Luceplan står bak en rekke attraktive designlamper som er etterspurt over hele verden. Et viktig element i produksjonen av Luceplans lamper er målet om en forbedret livslengde og bærekraft for lampene. Energisparende pærer er derfor førsteprioritet, og hele produksjonsprosessen er gjennomtenkt for å ta miljøet i betraktning. Lampene som er utformet av Luceplans designere kombinerer den nyeste teknologien, den høyeste kvaliteten og den vakreste designen.

Ingen rangeringer

Hope D66/42

46 305,00 kr

 (rek. pris 61 740,00 kr)

Inkludert 25% merverdiavgift

Du kan bestille flere varer enn vi har på lager for øyeblikket. Vær oppmerksom på at bestillingen din vil bli sendt i sin helhet når alle varene er klare. Oppdatert leveringstid vises i kassen.

Varemerke:

Luceplan

Designer:

Francisco Gomez Paz,Paolo Rizzatto

Høyde:

270 cm

Diameter:

110 cm

Effekt (W):

23

Materiale:

Stål, Polykarbonat

Artikkelnummer:

10176317

Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.