Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo

Det iøynefallende taklampen Stochastic Opal ble designet av Daniel Rybakken i 2016 for italienske Luceplan. Den elegante armaturen gir deg uendelige kombinasjonsmuligheter, ettersom kulene henger sammen med små ståltråder i forskjellige lengder som kan tilpasses etter dine egne kreative impulser. Taklampens navn, Stochastic, betyr at noe er tilfeldig designet og passer godt på armaturen, ettersom kulene henges i forskjellige høyder som et knippe ballonger. Kulene kommer i enten hvitt eller metallisert og er tilgjengelige med 48 eller 72 kuler.

Stochastic-lampen er laget av rustfritt stål, anodisert aluminium og håndblåst glass. Hver kule er koblet til ståltråder i forskjellige lengder som kan festes etter personlig smak. For et varmt og behagelig lys har designeren Daniel Rybakken installert en dobbel høyeffektiv LED-modul som sitter inne i kulene, som genererer et varmt lys som rettes både oppover og nedover. Denne vakre bruksgjenstanden er en ekstraordinær lampe å henge over en spisegruppe, i stuen eller i en gang.

Ingen rangeringer

Stochastic Opal

18 811,00 kr

 (rek. pris 22 665,00 kr)

Inkludert 25% merverdiavgift

Du kan bestille flere varer enn vi har på lager for øyeblikket. Vær oppmerksom på at bestillingen din vil bli sendt i sin helhet når alle varene er klare. Oppdatert leveringstid vises i kassen.

Varemerke:

Luceplan

Designer:

Daniel Rybakken

Diameter:

40 cm

Effekt (W):

25

IP-klasse:

IP20

Lyskilde inkludert:

Ja

Farge:

White

Materiale:

Stål, Aluminium, Glass

Variant:

48 kuler

Artikkelnummer:

10176322

Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.