Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo

Linear Wooden Table er et spisebord fra det danske merket Muuto. Bordet er tilgjengelig i tre forskjellige størrelser, 140 cm, 200 cm og 260 cm. Linear Wood-serien er en serie som består av en benk og et spisebord av massiv eik med en topplate i lakkert eikefinér. Størrelsene på bordene er dimensjonerte for å passe til benkene fra samme serie, som også fås i to størrelser. Linear Wooden Series har et moderne formspråk med referanser til den klassiske skandinaviske designarven.

Gjennom årene har Muuto gjort en rekke kreative samarbeid med talentfulle designere. Blant disse er Staffan Holm, Cecilie Manz, Harri Koskinen, Broberg & Ridderstråle og Anderssen & Voll. Ved å leke med nye idéer, teknikker, materialer og former, skaper de innovative produkter. Muuto står for essensen av skandinavisk design.

Ingen rangeringer

Linear Wood Table 260 cm

18 995,00 kr

Inkludert 25% merverdiavgift

Du kan bestille flere varer enn vi har på lager for øyeblikket. Vær oppmerksom på at bestillingen din vil bli sendt i sin helhet når alle varene er klare. Oppdatert leveringstid vises i kassen.

Varemerke:

Muuto

Designer:

Thomas Bentzen

Bredde:

90.3 cm

Høyde:

74 cm

Lengde:

260 cm

Farge:

Trefarget

Materiale:

Eik

Skjema:

Rektangulær

Artikkelnummer:

10413937

Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.

Flere Spisebord

Mer fra Muuto