Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo

Mini Stacked System 2.0 Large er designet av Julien De Smedt for Muuto. Den kubeformede veggoppbevaringen er designet til å monteres rett på veggen, og kommer i flere forskjellige farger. Mini Stacked System 2.0 Large er, som navnet antyder, den største av de tre modellene, og kan med fordel kombineres med de andre størrelsene. Hyllene er perfekte til mindre rom som kjøkkenet, gangen eller soverommet, samtidig som de passer godt inn i mer allmenne rom som for eksempel kontor. Velg mellom fargene blå, lysegrå, hvit eller eik. De fargede Mini Stacked System 2.0 Large er laget av lakkert MDF, og modellen av eik er av MDF med eikefinér som dekker hyllen.

For å montere flere hyller med hverandre, bruk Mini Storage Clips for å enkelt sette dem sammen. Klipsene kommer også i forskjellige farger å velge mellom.

Ingen rangeringer

Mini Stacked Storage 2.0 - Large

1 749,00 kr

Inkludert 25% merverdiavgift

Du kan bestille flere varer enn vi har på lager for øyeblikket. Vær oppmerksom på at bestillingen din vil bli sendt i sin helhet når alle varene er klare. Oppdatert leveringstid vises i kassen.

Varemerke:

Muuto

Designer:

Julien De Smedt

Bredde:

49.8 cm

Høyde:

24.9 cm

Dybde:

26 cm

Farge:

Light Grey

Materiale:

MDF

Artikkelnummer:

10698782

Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.

Flere Hyller & Hyllesystem

Mer fra Muuto