Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo

Nerd er en stol fra det danske merket Muuto som ble designet av David Geckeler i 2012. Stolen har ryggstøtte og et sete som er laget av formpresset finér, mens beina er laget av heltre. Nerd Chair kommer i ni forskjellige varianter. Velg mellom eik som er lakkert i en gjennomsiktig beskyttende lakk, eller våtlakkert ask i flere forskjellige farger. Du kan med fordel kombinere de forskjellige variantene for å skape iøynefallende konstellasjoner eller stilrene kombinasjoner. De mange variantene gjør det enkelt å matche med resten av interiøret.

Nerds designer David Geckeler ønsket å lage en stol som førte ryggstøtte og sete sammen på en nyskapende måte. Resultatet ble Nerd Chair, som har karakter og et unikt utseende samtidig som den skaper assosiasjoner til klassisk skandinavisk design og formgiving.

Ingen rangeringer

Nerd Chair

4 295,00 kr

Inkludert 25% merverdiavgift

Du kan bestille flere varer enn vi har på lager for øyeblikket. Vær oppmerksom på at bestillingen din vil bli sendt i sin helhet når alle varene er klare. Oppdatert leveringstid vises i kassen.

Varemerke:

Muuto

Designer:

David Geckeler

Bredde:

45 cm

Høyde:

79.9 cm

Dybde:

50 cm

Sittehøyde:

46 cm

Farge:

Eik

Materiale:

Eik

Variant:

Oak

Artikkelnummer:

10174571

Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.