Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo

Tell Pendant er en dimbar pendel designet av det Kalmar-baserte designbyrået Addi for Örsjö Belysning. Lampen har en 200 cm lang justerbar tekstilkabel. Blandingen av klassiske og moderne former i kombinasjon med en kraftig og justerbar lyskilde skaper et sterkt grafisk uttrykk. Lampen har et integrert lysrørarmatur hvor ideen er at du kan kombinere dette med et valgbart antall skjermer som bestilles separat i hvilken som helst farge- og materialkombinasjon. Skjermene, Tell Shade, kan kjøpes separat fra oss på Nordiska Galleriet.

Tell Pendant gjør det bra både over resepsjonen, på arbeidsplassen og over spisebordet, og er derfor egnet for både private og offentlige miljøer. Målet var å lage en funksjonell lampe som lett kunne tilpasse seg brukerens behov. De ønsket å kombinere Örsjös designspråk med ny teknologi, for å skape lamper med et moderne preg. Ideen med Tell er at den skal kunne kombineres for å vokse og skape nye installasjoner.

Ingen rangeringer

Tell Pendant

8 843,00 kr

Inkludert 25% merverdiavgift

Merk! Produktet leveres uten lyskilde. Vennligst legg til:

Du kan bestille flere varer enn vi har på lager for øyeblikket. Vær oppmerksom på at bestillingen din vil bli sendt i sin helhet når alle varene er klare. Oppdatert leveringstid vises i kassen.

Varemerke:

Örsjö Belysning

Designer:

Addi

Bredde:

140 cm

Høyde:

200 cm

Tilbehør:

200 cm vit textilkabel med DCL-kontakt

Dimbar:

Ja

Effekt (W):

19

IP-klasse:

IP20

Lyskilde inkludert:

Ja

Materiale:

Kobber

Variant:

Rå kobber

Artikkelnummer:

10693659

Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.

Flere Pendellamper

Mer fra Örsjö Belysning