Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo

Tratten Mini er en videreutvikling av klassikeren Tratten som Hans Agne Jakobsson tegnet på 1960-tallet i Markaryd for Örsjö Belysning. Vegglampen er laget av kobber eller messing og du kan velge den i tre design - råkobber, forniklet eller rå messing. Noe som er karakteristisk for Hans Agne Jakobssons design er å jobbe med materialer som gjør lyset i lampene blendfritt og behagelig. I dag er flere av produktene hans klassikere og rene samleobjekter.

Trakten Mini kan plasseres for seg selv eller i en stilig kombinasjon i et større antall, for eksempel i en hall eller korridor. Vårt utvalg inkluderer også den større modellen av lampen, Funnel.

Vær oppmerksom på at kobber er et naturmateriale og at råkobbervarianten leveres uten overflatebehandling. Siden det er ubehandlet, vil det oppstå patina over tid og avhengig av hvor produktet er plassert. Råkobberet blir også annerledes når prosessen har kommet videre og kobberet har et mer jevnt temperament.

Ingen rangeringer

Tratten Mini

4 370,00 kr

 (rek. pris 5 826,00 kr)

Inkludert 25% merverdiavgift

Du kan bestille flere varer enn vi har på lager for øyeblikket. Vær oppmerksom på at bestillingen din vil bli sendt i sin helhet når alle varene er klare. Oppdatert leveringstid vises i kassen.

Varemerke:

Örsjö Belysning

Høyde:

10.5 cm

Dybde:

19 cm

Diameter:

13.5 cm

Effekt (W):

4

IP-klasse:

IP23

Lyskilde inkludert:

Ja

Farge:

Rå messing

Materiale:

Rå messing

Variant:

Rå messing

Artikkelnummer:

10233069

Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.