Kjøp Servering fra Toogood | Nordiska Galleriet

Toogood Servering

#
Filtrer
Tøm filter
Filtrer
Utvalgd
Tilbake
Lagervare
Pris
Tilbake
Pris
Vis produkter (10)
Filtrer
Dough Wide Bowl - Charcoal Dough Wide Bowl - Charcoal
1 605 kr
Lagervare
Dough Platter - Cream Dough Platter - Cream
1 725 kr
Dough Wide Bowl - Cream Dough Wide Bowl - Cream
1 605 kr
Dough Mug - Charcoal Dough Mug - Charcoal
470 kr
Lagervare
Dough Mug - Cream Dough Mug - Cream
470 kr
Lagervare
Dough Platter - Charcoal Dough Platter - Charcoal
1 725 kr
Lagervare
Dough Pitcher - Cream Dough Pitcher - Cream
1 200 kr
Dough Pitcher - Charcoal Dough Pitcher - Charcoal
1 200 kr
Lagervare
Dough Centrepiece - Cream Dough Centrepiece - Cream
2 210 kr
Lagervare
Dough Centrepiece - Charcoal Dough Centrepiece - Charcoal
2 210 kr
Lagervare

Toogood - Servering

Toogood ble grunnlagt i 2008, og er et London-basert designstudio startet av Faye Toogood. Hun har en BA i kunsthistorie fra University of Bristol og har vært interiørredaktør for The World of Interiors i åtte år. Toogood har flere ulike deler som interiørdesign, boliginnredning, kunst og mote. Faye anser seg selv som en person som ikke er begrenset til én type arbeid og lar teamet hennes jobbe mellom sjangere for å lage prosjekter som blir poetiske med et unikt avantgarde-preg.

Toogood skaper møbler av skulpturell karakter som har en sterk geometri og form. Verkene lages enten på bestilling eller i begrensede opplag som galleriobjekter som er laget av håndverkere ved bruk av rå glassfiber, aluminium, bariumkrystall og andre materialer. Alle verkene er også håndlaget av småskalaprodusenter og tradisjonelle håndverkere som gjør hvert produkt unikt takket være deres evne til å bevare materialets karakter.

Eksklusivt og originalt design

Toogood har levert mange møbler til private kunder, Mayfair-leiligheten for et par kunstsamlere er et bemerkelsesverdig eksempel. Her var møbler som alle var håndlaget og spesiallaget av Faye Toogood. Toppleiligheten på Tapestry i King's Cross var imponerende med store og svært teksturerte overflater, med en fargepalett inspirert av forbipasserende skyer. En annen bemerkelsesverdig prestasjon fra byrået var Casa Paloma, en syv-roms villa på Ibiza der Faye Toogood utførte hver eneste detalj av interiøret og til og med klarte å lage veggkunstverket som er omtalt i det. Ikke bare dette, men de har også gjort betydelige inngrep hos kommersielle motekunder, som å designe Mulberry-butikken på Regent Street i London.

Toogood jobber også med klær og mote. Fayes søster, Erica Toogood, var med på å grunnlegge selskapet og på motesiden feires håndverket. Hvert plagg er basert på et tradisjonelt yrke, som "Metalworker"-jakken eller "Stonemason"-buksene. Disse klærne har karakteren til begge søstrene, da Faye fokuserer på materialer mens Erica skaper unike former. Merket har blitt en favoritt blant kundene med sitt eksklusive og originale sortiment.

Toogoods Designere
Logg inn

Logg inn på din side for å se bestillinger og kontoopplysninger.

eller
NY KUNDE? FÅ 10% RABATT PÅ DITT FØRSTE KJØP.

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 10% rabatt på ditt første kjøp*, inspirasjon og eksklusive tilbud . Når du er klar med å handle oppgir du koden i kassen.

TAKK FOR DIN PÅMELDING
E-POST ER ALLEREDE REGISTRERT
*Rabatten gjelder for deg som er ny kunde ved ditt første kjøp på nordiskagalleriet.no. Koden kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller salg. Koden gjelder ikke i våre butikker i Stockholm, Gøteborg og Malmø og dekker ikke produktgruppene kjøkken, garderober og Limited Editions. Den gjelder heller ikke for varemerkene Apparatus, Arflex, B&B Italia, Baxter, Big Green Egg, Bocci, Byredo, Cappellini, Cassina, De Sede, Dusty Deco, DUX, Edra, Fermob, Flexform, Gloster, Grythyttan, House of Finn Juhl, Karakter, Knoll, Living Divani, Maxalto, Paola Lenti, Pira, Poliform, Poltronova, Ritzwell, Rocket Espresso, Roll & Hill, Stolab, String, Technogym, Vitra og Zanotta.
Ønskeliste (0)

Welcome to Nordiska Galleriet

Discover furniture, lighting and details from the world's most iconic brands and leading designers.

If you can't see your country below, leave your email address and we'll let you know when we deliver to your country.

Deliver to
Norway
 • Sweden
 • Norway
 • Denmark
 • Finland
 • Germany
 • Austria
 • Belgium
 • Netherlands
 • Spain
 • France
Language
Norweigan
 • English
 • Swedish
 • Norweigan
 • Danish
 • Finnish
Currency: NOK
Enter Nordiska Galleriet
Thank you for leaving your e-mail address. We'll let you know as soon as we open up in your country.