Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo
10694191

Lille Petra Pouf er en fotskammel av den berømte designeren Viggo Boesen, som nå er gjenopptatt i produksjonen av dansk og tradisjon. Fotskammelen ble opprinnelig lansert i 1938 i forbindelse med at den ble vist under Copenhagen Cabinetmakers Guild Exhibition. Hos oss finner du også de matchende lenestolene Little Petra VB1 som kan kombineres pent med fotskammelen.

& tradisjoner Lille Petra Pouf kommer med en robust konstruksjon av massivt tre, som er tilgjengelig i denne med hvitoljede eikeben eller i vår andre variant med ben i oljet valnøtt. På toppen av dette hviler et skulpturelt skall av CMHR-skum, kledd i polyestervatt. Denne er deretter kledd med enten et eksklusivt stoff eller et mykt og behagelig saueskinn. I vår nettbutikk har vi valgt å vise de mest populære designene med kortere leveringstid, men hvis du har andre ønsker angående både stoff og farge, kan du kontakte oss for å se hvilke alternativer som er tilgjengelige. Vi kommer gjerne tilbake med prisinformasjon og hjelper deg med bestillingen.

Ingen rangeringer

Little Petra Pouf Oak

15 015,00 kr

Inkludert 25% merverdiavgift

Du kan bestille flere varer enn vi har på lager for øyeblikket. Vær oppmerksom på at bestillingen din vil bli sendt i sin helhet når alle varene er klare. Oppdatert leveringstid vises i kassen.

Varemerke:

&Tradition

Designer:

Viggo Boesen

Variant:

Sheepskin Moonlight

Artikkelnummer:

10694191

Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.