Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo

Patch HW1 er et uttrekkbart spisebord fra danske &Tradition, utviklet av den dyktige designeren Hee Welling i 2020. Spisebordet har et gjennomført planlagt design som ikke krever ekstern oppbevaring av ileggsplatene som følger med. Disse oppbevares nemlig direkte i bordet og kan deretter enkelt brettes ut ved behov når man ønsker å utvide bordet. Dette gir deg mulighet til å veksle mellom en totallengde på henholdsvis 180 cm eller 280 cm. Hvis du trenger et enda større bord, bør du ikke gå glipp av modellen HW2.

&Traditions Patch HW1 består av et understell av massivt tre, der du velger mellom hvitoljet eik, oljet valnøtt eller røykoljet eik. Disse kommer i sin tur med bestemte bordplater av nanolaminat i fargene Beige Arizona, Cacao Orinoco respektive Griogio Londra. Fellesnevneren er imidlertid at alle delene av understellet er faset og slipt for å unngå skarpe linjer, samtidig som overdelen av hvert ben er utstyrt med dekorative messingdetaljer.

Ingen rangeringer

Patch HW1

27 952,00 kr

 (rek. pris 32 885,00 kr)

Inkludert 25% merverdiavgift

Du kan bestille flere varer enn vi har på lager for øyeblikket. Vær oppmerksom på at bestillingen din vil bli sendt i sin helhet når alle varene er klare. Oppdatert leveringstid vises i kassen.

Varemerke:

&Tradition

Designer:

Hee Welling

Bredde:

90 cm

Høyde:

75 cm

Base/ben:

Eik

Materiale:

Massiv eik, MDF, Nanolaminat, Messing

Skjema:

Rektangulær

Artikkelnummer:

10494182

Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.