Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo

Unna Chair er en spisestol designet av Monica Förster for bosniske Zanat, et merke med fokus på solid håndverk og tradisjonelle treskjæringer. Stolen Unna passer perfekt til spisebordet med samme navn og er laget av heltre, med dekorative utskjæringer på baksiden og sidene. Velg mellom flere naturlige tresorter med klarlakket, hvitoljet eller svartbeiset overflate samt med tre ulike mønster. På grunn av det faktum at hele produksjonen og mønstermatchingen foregår for hånd, er hver stol og møbel i serien unike og de små variasjonene er sjarmen til Zanats møbler. En passende sittepute kledd i skinn er tilgjengelig som tilbehør.

Vi tilbyr bare stolen med mønsteret Reshma Edge III, vennligst kontakt kundeservice for å bestille Reshma Edge I og Reshma Rows IV.

For Unna-serien har Monica Förster brukt Zanats UNESCO-nominerte teknologi for tradisjonell treskjæring for å lage unike håndskårne og utskårne design som skiller seg ut. Møblene er pyntet med vakkert utskårne mønstre laget for hånd. Velg mellom flere forskjellige mønstre og tresorter, match Unna Chair med bordet for et mer enhetlig design eller bryt av med en kontrasterende variant for et enda mer spennende uttrykk av møblementet.

Ingen rangeringer

Unna Chair

13 410,00 kr

Inkludert 25% merverdiavgift

Varemerke:

Zanat

Designer:

Bredde:

51 cm

Høyde:

82 cm

Dybde:

52 cm

Sittehøyde:

45 cm

Materiale:

Aske

Variant:

Hvitoljet aske

Artikkelnummer:

10180780

Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.

Flere Spisestoler

Mer fra Zanat