Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo

Unna Table er et stilrent og praktisk spisebord, designet av Monica Förster for bosniske Zanat. Kommer i denne versjonen med utvidbar plate, men er også tilgjengelig med fast plate. Zanat er et bosnisk merke med fokus på ekte håndverk i tre og tradisjonelle utskjæringer, noe som blir spesielt tydelig i detaljene til det utvidbare spisebordet Unna Table.

Unna Table er laget for hånd i heltre, men er både lett og stilrent. Velg mellom flere naturlige tresorter med klar lakkert, hvitoljet eller svartbeiset overflate. Unna Table med fast plate passer ideelt for fire seter i hverdagen. Denne utvidbare varianten er tilgjengelig i to versjoner med opptil 8 eller 10 seter ved å legge til en eller to plater. Hver tilleggsplate bygger 50 cm på bordets lengde. Når den ikke er i bruk, lagres platen enkelt under bordet i et diskre rom.

Tilleggsplatene er ikke bare en del av Unna Tables praktiske funksjon, men er også typisk for bordets formspråk. Monica Förster har brukt Zanats UNESCO-nominerte teknologi for tradisjonell treskjæring for å lage unike tilleggsplater som skiller seg ut. Møblene er prydet med vakkert utskårne mønstre laget for hånd. Velg mellom flere forskjellige mønstre og tresorter, match med bordet for et mer enhetlig design eller bryt av med en kontrasterende variant for et enda mer spennende uttrykk.

Ingen rangeringer

Unna Table Extendible

Fra 56 490,00 kr

Inkludert 25% merverdiavgift

Varemerke:

Zanat

Designer:

Bredde:

85 cm

Høyde:

74 cm

Lengde:

160 cm

Farge:

Black

Skjema:

Rektangulær

Artikkelnummer:

10170428r

Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.

Flere Spisebord

Mer fra Zanat