Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo

Museet Candle fra Amoln er et duftlys som vil gi hjemmet ditt et stilig og sofistikert preg. Med toppnoter av grapefrukt, safran og einerbær, hjertenoter av lær og fiolett og basenoter av bringebær, vetiver og kasjmirtre, vil dette lyset skape en atmosfære av raffinement med sin unike duftkombinasjon. Perfekt for den formelle personen som foretrekker den undervurderte skjønnheten til et skandinavisk moderne kunstmuseum i sitt eget hjem.

Vi anbefaler å trimme veken ned til 3-4 mm hver gang før du tenner for å sikre at det ikke er svart røyk eller stor flamme. Det er viktig at du lar lyset brenne i 4 timer første gang du tenner det, eller til smeltepølen når kanten av glasset. Deretter må du passe på at du ikke brenner lyset helt ned, men lar det være igjen minst 5 mm voks i bunnen av glasset. Lyset vil gi en fantastisk opplevelse og frigjøre sitt fulle potensial når disse instruksjonene følges nøye.

.

Ingen rangeringer

Museet Candle

520,00 kr

 650,00 kr

Inkludert 25% merverdiavgift

Gifting Season – handle gaver til kampanjepriser

Du kan bestille flere varer enn vi har på lager for øyeblikket. Vær oppmerksom på at bestillingen din vil bli sendt i sin helhet når alle varene er klare. Oppdatert leveringstid vises i kassen.

Varemerke:

Amoln

Høyde:

10 cm

Diameter:

8.8 cm

Artikkelnummer:

10724086

Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.

Laveste pris dag 1-30 før kampanjen er 650,00 kr.