Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo

14.5 er en taklampe fra Bocci designet av Omer Arbel i 2005. Lampen har fem pendler som er designet for å henge i en tilfeldig konstellasjon, høyden er justerbar til maksimalt 300 cm. Hver kule måler omtrent 10,2 cm i diameter og produksjonen foregår for hånd, noe som betyr at hver og en er helt unik i proporsjon, størrelse og form.

Glassgloben består av to støpte halvkuler i borosilikatglass som er satt sammen, det sylindriske tomrommet som løper gjennom de to halvkulene rommer lampens LED-lyspære som er dimmerkompatibel. 14.5 er hengt opp med en flettet metallledning fra en rund takkopp i børstet nikkel.

14 er den første serien lansert av Bocci og består av en samling taklamper med varierende antall pendler i ulike konstellasjoner samt en overflate-montert lampe. Med de mange unike glassglobene blir Boccis lysdesign like mye en kunstnerisk installasjon som en atmosfærisk lyskilde. Med den justerbare hengehøyden kan taklampen 14 tilpasses til å henge over et spisebord eller i et større rom som en hel lysinstallasjon.

Ingen rangeringer

14.5

33 750,00 kr

Inkludert 25% merverdiavgift

Varemerke:

Bocci

Designer:

Diameter:

22 cm

Tilbehør:

Kabel 300 cm, Transformator

Dimbar:

Ja

Effekt (W):

1.8

IP-klasse:

IP20

Lyskilde inkludert:

Ja

Materiale:

Glass, Metall

Variant:

LED - Ikke dimbar

Artikkelnummer:

10170458

Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.

Flere Pendellamper

Mer fra Bocci