Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo

28s er en tak- og vegglampe fra Bocci designet av Omer Arbel i 2009. Lampen har en diskré monteringsplate og er ment å plasseres i atmosfæriske grupper. Serien 28 er et internasjonalt anerkjent designmesterverk og det utrolig inspirerende resultatet av Omer Arbels utforsking av produksjonsprosessen. I stedet for å designe et objekt, utviklet han en spesiell glassblåsingsteknikk som skapte en særegen form.

Resultatet av å manipulere både temperaturen og retningen på luftstrømmen i det blåste glasset er en litt forvrengt sfære med et innebygd landskap av satellittformer, og lyskilden plasseres i den frostede glassdiffusoren. Kulen måler omtrent 16,5 cm i diameter og produseres for hånd. Den innovative metoden gir hver kopi en unik form, fargedybde og tone. 28s fås i flere farger og i klart glass.

Bocci tilbyr serien 28 i 90 forskjellige farger som, avhengig av antall pendler, kan fås i en tilfeldig eller gruppert konstellasjon. Vi viser bare et utvalg av alle farger og muligheter, og klart glass er standarden for alle lamper. Hvis du vil lage din egen konstellasjon av farger og design, er du velkommen til å kontakte oss.

Ingen rangeringer

Fra 9 300,00 kr

Inkludert 25% merverdiavgift

Varemerke:

Bocci

Designer:

Diameter:

16.5 cm

Tilbehør:

Transformator

IP-klasse:

IP20

Lyskilde inkludert:

Ja

Materiale:

Glass, Metall

Artikkelnummer:

10170723r

Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.

Flere Vegglamper

Mer fra Bocci