Bordspeil og bordspeil | Nordiska Galleriet

Bordspeil

#
Filtrer
Tøm filter
Filtrer
Utvalt
Tilbake
Kampanje Lagervare
Varemerke
Tilbake
MENU Off-White Zanat
Designer
Tilbake
Monica Förster Studiopepe Virgil Abloh
Pris
Tilbake
Pris
Vis produkter (3)
Filtrer
Pepe Marble Mirror Pepe Marble Mirror
Flere varianter
Kampanje
Studiopepe for MENU
4 995 kr 5 295 kr
Lagervare
Nur Mirror - Rain Drops
Kampanje
Monica Förster for Zanat
2 587 kr 2 940 kr
Lagervare
Meteor Hand Mirror - Violet Yellow Meteor Hand Mirror - Violet Yellow
Virgil Abloh for Off-White
2 735 kr
Lagervare

Bordspeil

Fyll hjemmet ditt med speil i forskjellige varianter. Plasser bordspeil hver for seg eller i en gruppe for å skape en interessant og unik innredningsdetalj hjemme. Eller fyll en hylle med bordspeil med forskjellige former og rammer, som sammen skaper en herlig atmosfære i rommet.

Det danske merket Menu produserer bordspeilet Pepe Marble Mirror Wall i marmor med ramme av messing, som er en klassisk og vakker kombinasjon av materialer. Plasser flere speil ved siden av hverandre og skap en personlig og unik plass i hjemmet ditt, eller kombiner med Pepe Marble Mirror som kan stå på en overflate. Bordspeilet er like stilig for seg selv som i par med andre speil. Hvis du vil få et rom til å føles større, er det et utmerket alternativ å leke med speil med forskjellige former, størrelser og design.

Et bordspeil kan bidra med både dybde og fint lys i hjemmet ditt. All ære til gulv- og veggspeil, men et vakkert bordspeil gjør seg fint i både soverommet, stuen og på badet. Merket Zanat har vakre varianter av Nur Mirror med forskjellige håndskårne mønstre i tre, de er vakre innredningsdetaljer som gjerne kan kombineres med hverandre for å gi et løft til en valgt plass i hjemmet. Et bordspeil ved siden av baderomsskapet kan du lett ta med deg rundt i hjemmet, kanskje for å sminke deg i ro og fred et annet sted eller for å gi et løft til en plass som trenger vakker dekorasjon.

Logg inn

Logg inn på din side for å se bestillinger og kontoopplysninger.

eller
NY KUNDE?FÅ 10% RABATT PÅ DITT FØRSTE KJØP.

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 10% rabatt på ditt første kjøp*, inspirasjon og eksklusive tilbud . Når du er klar med å handle oppgir du koden i kassen.

TAKK FOR DIN PÅMELDING
E-POST ER ALLEREDE REGISTRERT
*Rabatten gjelder for deg som er ny kunde ved ditt første kjøp på nordiskagalleriet.no. Koden kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller salg. Koden gjelder ikke i våre butikker i Stockholm og Gøteborg, og dekker ikke produktgruppene kjøkken, garderober og Limited Editions.
Ønskeliste (0)