Nordiska Galleriet desktop logoNordiska Galleriet mobile logo

LC2 er en komfortabel sofa. Den har løse puter med polyuretanskum og polyesterpolstring eller fjærpolstring med polyuretankjerne. Polstring i skinn. Med sine rette linjer og elegante preg har LC2 fått et åpenbart klassisk stempel. I tillegg til komforten og det praktfulle designet kjennetegnes LC2 av sitt rørformede chassis i polert krom. Lenestolen inngår i Museet for moderne kunsts faste samling.

Den klassiske serien LC står helt alene når det gjelder design. Det originale møbelet var lenestolen designet av designertrioen Le Corbusier, Pierre Jeanneret og Charlotte Perriand i 1928. Den ble stilt ut på Salon d?Automne i Paris i 1929. Samarbeidet til den franske designertrioen resulterte i møbler som var preget av høy kvalitet, gjennomtenkte former og fungerer like godt i markedet da som i dag.

Putene er dekket av stoff eller skinn og er tilgjengelig i et bredt utvalg av farger. Takket være sin ikonstatus og enkle, stilige design er LC2 en favoritt hos oss i Nordiska Galleriet. LC2 sammen med LC-serien er legendarisk og feires fortsatt i dag, 90 år senere. Etter vår mening er det et tegn på tidløs, god design.

Ingen rangeringer

LC2 3-seater

Fra 104 025,00 kr

Inkludert 25% merverdiavgift

Varemerke:

Cassina

Designer:

Bredde:

180 cm

Høyde:

67 cm

Dybde:

70 cm

Materiale:

Stål

Artikkelnummer:

10076521r

Vær oppmerksom på at bildene er veiledende. Nyanser kan avvike fra virkeligheten.

Flere Sofaer

Mer fra Cassina