Dørstopp | Nordiska Galleriet

Dørstoppere

#
Filtrer
Tøm filter
Filtrer
Utvalt
Tilbake
Kampanje Lagervare
Varemerke
Tilbake
Buster + Punch Zanat
Designer
Tilbake
Massimo Buster Minale Monica Förster
Pris
Tilbake
Pris
Vis produkter (2)
Filtrer
Door Stop Wall Mounted Door Stop Wall Mounted
Flere varianter
Kampanje
Massimo Buster Minale for Buster + Punch
Fra 431 kr Fra 490 kr
Lagervare
Stopme Stopme
Flere varianter
Kampanje
Monica Förster for Zanat
1 505 kr 1 710 kr
Lagervare

Dørstoppere

En dørstopper er kanskje ikke det første du tenker på å kjøpe, men hvis du finner den rette, kan en dørstopper være både funksjonell og dekorativ. Hos Nordiska Galleriet tilbyr vi dørstoppere fra merker som Buster + Punch og Zanat.

Massimo Buster Minale har designet en veggmontert dørstopper fra Buster + Punch som er like moderne som den er diskré. Dørstopperen har en innebygd støtfanger som betyr at døren ikke risikerer å bli skadet. Velg mellom flere forskjellige design og materialer som bronse, rustfritt stål og messing. Hvis duønsker en litt mer fremtredende dørstopper, er Stopme, som er designet av Monica Förster, et godt alternativ. Denne dørstopperen er like dekorativ som den er funksjonell, og den kjennetegnes av skinnhåndtaket som gjør den enkel å flytte ved behov. Takket være det dekorative utseendet og den smarte utformingen passer denne dørstopperen også fint som bokstøtte i bokhyllen.

Logg inn

Logg inn på din side for å se bestillinger og kontoopplysninger.

eller
NY KUNDE?FÅ 10% RABATT PÅ DITT FØRSTE KJØP.

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 10% rabatt på ditt første kjøp*, inspirasjon og eksklusive tilbud . Når du er klar med å handle oppgir du koden i kassen.

TAKK FOR DIN PÅMELDING
E-POST ER ALLEREDE REGISTRERT
*Rabatten gjelder for deg som er ny kunde ved ditt første kjøp på nordiskagalleriet.no. Koden kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller salg. Koden gjelder ikke i våre butikker i Stockholm og Gøteborg, og dekker ikke produktgruppene kjøkken, garderober og Limited Editions.
Ønskeliste (0)